Hlavní obsah

Zeman versus moderátorka Tománková: tentokrát bez invektiv

Novinky, jam

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco v dubnu, krátce po zveřejnění kauzy Vrbětice, prezident Miloš Zeman v pořadu Partie na Primě opakovaně slovně a podle mnohých nevybíravě útočil na moderátorku pořadu Terezii Tománkovou, při jejich dalším setkání odvysílaném dnes se již bez invektiv na adresu moderátorky obešel. Zeman sám upozornil na to, že tentokrát Tománkovou téměř nekritizoval.

Foto: CNN Prima News

Miloš Zeman v Partii Terezie Tománkové

Článek

Když se letos 25. dubna setkal v rozhovoru s moderátorkou pořadu Partie Terezií Tománkovou, osobními výpady na její adresu nešetřil. Za to následně sklidil kritiku on od řady politiků, kteří jeho chování k moderátorce označovali za odporné, neomalené a sprosté.

„Moderátorka bude potřebovat léčbu posttraumatické poruchy.” Zemanovo chování znechutilo internet

Domácí

Jednou z kritizovaných poznámek, která z úst prezidenta republiky zazněla směrem k Tománkové, byla tato: „Důvěrné materiály se nezveřejňují ani půvabným moderátorkám, zvlášť, když by je stejně nepochopily. Protože jsem si všiml, že jsem říkal už třikrát jednu a tu samou věc.”

Tentokrát byl Zeman nekritický

Zeman opakovaně také Tománkovou častoval výtkami, že neposlouchala jeho slova, když se poněkolikáté znovu doptávala na otázku, na niž prezident odpovídal vyhýbavě. „Vy si sedíte na uších....”, „Snažte se uvažovat jako člověk, který, i když je to mentálně jednodušší, nenasává pouze jednostranné podezření....”, „Já vás nechci trápit, ale vy dneska nejste ve formě,” říkal tehdy moderátorce prezident.

Zemanovi kritici tehdy ocenili profesionalitu Tománkové, která se invektivy nenechala vyvést z míry, poznámky přecházela a horlivě se doptávala na dotazy, na něž nedostávala odpovědi.

Foto: CNN Prima News

Miloš Zeman

Znovu Zeman zamířil do Partie tuto neděli a tentokrát si odpustil výtky směrem k moderátorce, ovšem v některých chvílích upozornil, že tentokrát je málo kritický. Tománkové na konci pořadu poděkoval a ocenil, že tentokrát otázky neopakovala.

Zeman: Nejstrašnější jsou lidské ztráty. Vše ostatní se dá překonat

Domácí

„Bylo mi potěšením. Tentokrát jsem vás ani moc nekritizoval, protože jste kladla své otázky jenom jednou a nikoliv pětkrát jako minule,” rozloučil se s Tománkovou Zeman.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám