Hlavní obsah

Vydržme to, prosí Babiš. Po Velikonocích dáme termíny, které už dodržíme

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiér Andrej Babiš (ANO) ve čtvrtek naznačil, že by se lidé v létě mohli dočkat dovolené v zahraničí. Jako už mnohokrát v minulosti občany vyzval, aby vydrželi s tím, že věří ve zlepšení situace.

Foto: Petr Horník, Právo

Premiér Andrej Babiš (ANO)

Článek

„Musíme společně zabrat a v létě ta dovolená bude,” řekl ve čtvrtek v rozhovoru pro Prima CNN. Je podle něj nicméně třeba se zamyslet i nad tím, jaká byla situace loni v létě, kdy podle něj došlo k podcenění stavu při návratu lidí z dovolených.

„Doufám, že většina bude naočkována, já jsem optimista,” dodal premiér, který se nechal naočkovat již loni koncem roku jako první člověk v celé ČR.

K dalšímu vývoji opatření Babiš řekl, že jasněji o dalších opatřeních by mohlo být po Velikonocích. Po zkušenostech z minulosti, kdy se očekávání nenaplnila, je Babiš stran rozvolňování a vývoje zdrženlivý.

„Po Velikonocích budeme schopni říct nějaká data, nějaké termíny, které i dodržíme,” vzkázal lidem k plánování letních dovolených.

Změna času: Kdy a proč se střídá zimní a letní čas?

Domácí

Reklama

Výběr článků

Načítám