Hlavní obsah

Schwarzenbergovi příznivci nasadili motýlky a s dýmkami prošli Prahou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přibližně stovka příznivců Karla Schwarzenberga se v úterý v centru Prahy zúčastnila pochodu na podporu "svého" prezidentského kandidáta. Nezbytným artiklem každého z účastníků byl motýlek a dýmka, tedy věci, které ke Karlu Schwarzenbergovi neodmyslitelně patří.

Pochod na podporu Karla SchwarzenbergaVideo: Novinky

 
Článek

Lidé pochodovali z Karlova mostu na Staroměstské náměstí. Průvod měl poklidný charakter bez hlasitých projevů, účastníci se podle pokynů pořadatelů vyvarovali negativních projevů proti Schwarzenbergovu protikandidátovi Miloši Zemanovi.

Akci s názvem Pochod za Karla - pochod motýlů a dýmek zakončilo skandování hesla Karel na hrad!. Na Staroměstském náměstí většina přítomných podepsala plakát podporující Schwarzenberga, který prý organizátoři zanesou do jeho volebního štábu.

Podporu v podobném duchu již Schwarzenbergovi před několika dny vyjádřili někteří členové hnutí Starostové a nezávislí, když dorazili do Prahy ozdobeni motýlky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám