Hlavní obsah

Sáblíková přivezla zdravotníkům obědy

Právo, mh

Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně je jednou ze sedmi nemocnic a jedinou v Jihomoravském kraji, která byla vybrána v rámci hlasování (ankety se zúčastnilo 27 712 lidí) v akci Škoda Auto pomáhá. Zdravotníci tak získali z rukou organizátorů a rychlobruslařky Martiny Sáblíkové 375 tříchodových obědových menu.

Foto: FNUSA

Martina Sáblíková ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně

Článek

Ve středu to bylo 125 obědů na I. ortopedickou kliniku, další putovala nebo poputují na covidová pracoviště ve čtvrtek a pátek. Kromě jídla přivezla Sáblíková i dresy české hokejové reprezentace, která se do akce také zapojila.

„Chtěla bych vám poděkovat za všechny lidi, nejen sportovce, v celé České republice, strašně si vážíme toho, co pro nás teď děláte. Sama jsem se setkala s lidmi, kteří bohužel do střetu s covidem přišli, takže opravdu moc oceňuji to, jak se o nás staráte, děláte vše pro to, abyste nám to usnadnili a pomohli. A tahle podpora je to nejmenší, co můžeme udělat my pro vás,“ řekla ve středu ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně Martina Sáblíková.

Sestřička v důchodu vyznamenaná Zemanem prodělala covid. Už se zase těší do práce

Domácí

Škoda Auto podpořila i zdravotníky v Ústřední vojenské nemocnici v Praze, Fakultní nemocnici v Olomouci, Fakultní nemocnici Motol, Oblastní nemocnici Mladá Boleslav, Fakultní nemocnici Plzeň-Bory a Krajské nemocnici v Liberci.

Reklama

Výběr článků

Načítám