Hlavní obsah

Poslední pohled a sluníčkovým polednem na moji Moravěnku, loučil se Škromach

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zdeněk Škromach, který ve čtvrtek oznámil rezignaci na post místopředsedy ČSSD, v pátek na Facebooku popsal své loučení s Lidovým domem, který je centrálou ČSSD.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdeněk Škromach (ČSSD)

Článek

Škromach, který sociální sítě i veřejný prostor obohatil například o své Hovory od bazénku, popřál čtenářům svého profilu hezký den a svou tradiční svéráznou poetikou se podělil o pocity, které jej provázely při rezignaci.

„Poslední pohled z oken Lidového domu, kafíčko, předat rezignaci na funkci místopředsedy a sluníčkovým polednem po D1 na moji Moravěnku,“ okomentoval páteční program senátor.

Škromachovy Hovory od bazénku

Škromach se spolu s Michalem Haškem, Jeronýmem Tejcem, Jiřím Zimolou a Milanem Chovance zúčastnili večer po volbách schůzky s prezidentem Milošem Zemanem v Lánech, která nevyústila v odchod předsedy strany Bohuslava Sobotky, ale v personální zemětřesení, z něhož vedle Škromacha odešli i Hašek, Tejc a Zimola.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám