Hlavní obsah

Okamura: Češi, choďte s prasetem k mešitám

Tomio Okamura, šéf hnutí Úsvit, vydal rozsáhlý článek o islámu na svém facebookovém profilu. Radí Čechům, jak bránit ”dědictví našich předků před islámem”.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomio Okamura

Článek

”Měli bychom dát jasně najevo, že naše pohostinnost má své meze! Máme totiž nepopiratelnou zodpovědnost za to, v jakém prostředí budou žít naše děti. Je naší povinností chránit historický odkaz našich předků, naše kulturní tradice a především demokratický způsob života,” vyzývá Okamura.

Navrhuje například diskutovat v místě bydliště s domácími muslimy, kteří údajně neodsuzují ”zvěrstva a celé to šílené zabíjení, které se ve jménu islámu děje ve světě”.

Česká média podle Okamury přecházejí nebo dokonce zatajují zvěrstva islamistů a to, co dělají v západní Evropě, proto radí čerpat ze zahraničních zdrojů.

Další rady následují: „Můžeme chovat pejsky a prasátka jako domácí mazlíčky a chodit je venčit do okolí jejich center, mešit a oblíbených piknikovišť, dávat podnikům v okolí jména jako U hodného pejska, U veselého prasátka a podobně. Pokud někde již stojí a funguje taková stavba (a pokud počasí dovolí), nic nezakazuje chodit kolem ní střídmě oblečení, muži i ženy, se psy na procházku, nasměrovat k ní místní bezdomovce ať si tam popíjejí svůj krabicový elixír.”

Poznáte je podle vousů

„Můžeme svůj nesouhlas vyjádřit i obchodně, nekupovat si v jejich krámech kebaby ani mobily, prostě vůbec nic a neměnit u nich peníze, je to vedlejší zdroj financování rozmachu islámu. Každý zakoupený kebab je jen další jeden krok k burkám.”

„Jak bude chutnat vaší ženě, až jej bude jíst se šátkem na obličeji?,” ptá se Okamura.

„Můžeme ignorovat obchodní řetězce, prodejny a restaurace, které se jim podbízejí tím, že nabízí halal pokrmy. I ony nepřímo podporují a tím i spolufinancují nástup islamistů u nás. Můžeme zveřejňovat jejich seznamy a adresy. Je přece jen na nich, kde vlastně chtějí podnikat a kdo bude jejich zákazník. Můžeme mít oči otevřené a pokud se cokoli zvláštního děje v souvislosti s jejich skupinami (dělají nepořádek, jsou hluční atd.) okamžitě volat policii se stížností a žádostí o nápravu,” dodává.

„Sjednoťme se v občanské rovině. Islamisty poznáme na ulici snadno podle jejich ostentativního zdůrazňování svého muslimství oblečením, délkou sukní u žen a délkou vousů u mužů. Někteří jsou dokonce placeni za to, aby tímto způsobem zdůrazňovali přítomnost islámu na ulicích (prosím, neplést s tradičním indickým turbanem sikhů, kteří se do ničeho a do nikoho nemontují),” vyzval na závěr. Článek zveřejněný pod hlavičkou Tomia Okamury připravil Jiří Kobza z hnutí Úsvit. Okamura Novinkám osobně potvrdil, že s textem souhlasí a nebojí se problémů s policií, protože vše konzultoval s právníky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám