Hlavní obsah

Nabouraný policejní supersport má už firma BMW zpět

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Firma BMW Group ČR už má vůz, který nabourala policie, k dispozici. Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBP) ho firmě v pondělí vrátila. Informaci České televize potvrdil mluvčí společnosti BMW Group ČR David Haidinger. Zapůjčené BMW bouralo na konci května, při nehodě se zranil policista a zástupce šéfa hradního protokolu.

Foto: Václav Šálek, ČTK

BMW i8 v policejních barvách

Článek

„Dnes jsme auto od GIBS dostali k dispozici, bude ho prohlížet expert,“ řekl Haidinger.

Doplnil, že se firma s policií dohodla na tom, že nezveřejní rozsah škod. „Důležité je, aby se oba zranění z toho dostali bez následků,“ uvedl mluvčí.

Hybridní vůz za čtyři miliony korun, který měla policie půjčený, sjel do potoka v brněnských Chrlicích poté, co řidič kvůli mozkové příhodě nezvládl řízení. Policista stále zůstává v nemocnici. Už ji ale opustil zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš. [celá zpráva] Jak uvedla Česká televize, stalo se tak na jeho vlastní žádost.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Na snímku je místo nehody v Brně-Chrlicích

Kruliš doprovázel prezidenta Miloše Zemana na cestě po Jihomoravském kraji. Policie údajně nabídla prezidentovu doprovodu ukázku policejní techniky.

Reklama

Výběr článků

Načítám