Hlavní obsah

Koho budou volit režisér Troška nebo šéf fotbalu Pelta

Právo, Novinky, Sport.cz, míš, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinky.cz se před volbami ptají osobností z různých oblastí veřejného života, koho budou volit. Tentokrát odpovídal režisér Zdeněk Troška, šéfka Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková a předseda Fotbalové asociace ČR Miroslav Pelta.

Foto: Petr Horník, Právo

Zdeněk Troška

Článek

Zdeněk Troška – režisér

Pořád přemýšlím, a pořád nevím. Vadí mi předvolební sliby, které všude visí, protože to už tu bylo mnohokrát, ale zatím ze slibů nezbylo nic. Čeští politici potřebují svého občana jen ke dvěma věcem: aby na ty sliby naletěl a dal jim hlas a pak aby platil daně a byl zticha.

Už jim nevěřím, protože i kdybych mohl fandit třeba sociální demokracii, tak když slyším pana Zaorálka, jak říká, že by se spojili s KDU-ČSL, tak jim hlas dát nemůžu, protože to je pro mě nepřijatelná strana – ta se spojí s každým. Takže zatím vím jen to, že kdyby tam byli Spejbl s Hurvínkem, tak bych dal hlas jim.

Miroslav Pelta – předseda Fotbalové asociace České republiky

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Předseda FAČR Miroslav Pelta během utkání kvalifikace MS 2014 mezi národními týmy České republiky a Itálie, hrané 7. června 2013 v Praze

Žádné předchozí volby jsem nevynechal, takže volit půjdu samozřejmě i tentokrát. A snad ani nemusím mluvit o tom, komu hlas dám. O mně je totiž známo, že pravidelně volím ODS.

Alena Vitásková – předsedkyně Energetického regulačního úřadu

Foto: Petr Horník, Právo

Předsedkyně Energetického regulačního úřadu (ERÚ) Alena Vitásková

V této chvíli hodnotím diskuse představitelů jednotlivých stran. Zatím nejsem rozhodnuta, koho budu volit.

Na dotaz, koho budou volit a proč, odpovídali Novinkám také lidé v Hradci Králové.

Volební anketa v Hradci KrálovéVideo: Novinky

Reklama

Výběr článků

Načítám