Hlavní obsah

Klaus: ODS je ve složité situaci, má ale na to ji zvládnout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Prezident Václav Klaus připomněl delegátům kongresu ODS prostřednictvím zdravice, kterou přečetl šéf strany Petr Nečas, že v obtížné době nese hlavní odpovědnost. Strana podle Klause podobné výzvy v minulosti zvládala díky jasnému směru politiky, který chce prosazovat.

Foto: Petr Horník, Právo

Prezident Václav Klaus se kongresu nezúčastnil, poslal pouze zdravici

Článek

"ODS vždycky zvládla složité společenské situace, pokud měla pevnou ideovou kotvu a z ní vyplývající jasný směr své politiky. V tomto slova smyslu Vám přeji, aby Vás na této cestě Váš Kongres posunul správným směrem," uvedl ve svém písemném pozdravu Klaus.

Prezident, který byl zakladatelem ODS a stranu před několika lety po názorových neshodách coby čestný předseda opustil, připomněl, že v podobné situaci jako nyní byla strana i v minulosti, kdy prosazovala "radikální společenskou a ekonomickou transformaci".

"Je mezi Vámi stále ještě řada těch, jako Váš současný předseda Petr Nečas, kteří na tyto doby s oprávněnou hrdostí jistě mohou vzpomínat se mnou," připomněl Klaus.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám