Hlavní obsah

Je to kampaň, paní redaktorko! Babiš si o parodii vyloženě říká, tvrdí jeho imitátor

Novinky, kl, hlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Adam Vrbas, který se nedávno proslavil na internetu jako imitátor Andreje Babiše, tvrdí, že si vicepremiér svojí mluvou i gesty o parodii vyloženě říká. Po setkání se skutečným Babišem však netouží. A přesto, že se o politiku údajně nijak zvlášť nezajímá, ovládá specifický „československý” jazyk a argumentaci českého vicepremiéra na výbornou.

Adam Vrbas, imitátor Andreje BabišeVideo: Novinky

 
Článek

„Paní redaktorko, já vám nebudu na nic odpovídat. Pro ty vaše Novinky, proti mně je to kampaň zkorumpovaná a já se nebudu s váma bavit. S novináři. Jste zkorumpovaní a děláte to pro Kalouska. Nashle!“ začal rozhovor Vrbas hlasem Andreje Babiše.

Původním plánem bylo podle Vrbase stand-up vystoupení s imitováním Babiše, o němž však nebyl zcela přesvědčený, zda bude mít úspěch. Vypustil tedy svůj první počin jako video na internet. „Mě na něm zaujalo to, jak vystupuje,“ řekl Vrbas k tomu, proč imituje zrovna vicepremiéra a ministra financí Babiše.

Politiku prý moc nesleduje, ale Babiše si podle svých slov nemohl nevšimnout. Jakou používá zvláštní mluvu, snaží se překřikovat moderátory a redaktory, mu přišlo až komické. „Tak jsem si říkal, že si to o parodii vyloženě říká.” Ale o setkání se skutečným Babišem prý nestojí.

Adam Vrbas jako Andrej Babiš na demonstraci 10. května v Brně

Adam Vrbas je původním povoláním IT odborník, ale nyní se pokouší uživit jako komik a zpěvák. Jako imitátor Andreje Babiše vystoupil i na jedné z demonstrací v Brně. Na základě jeho úspěchu vznikl pořad na internetové televizi Stream.cz, který nese název Babišovy dobroty.

Reklama

Výběr článků

Načítám