Hlavní obsah

Je hazard současným společenským problémem?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na témata spojená s vnímáním společnosti v oblasti hazardních her, na otázku, zda je každý hráč potenciálně rizikový, dále na hlavní zásady zodpovědného hraní nebo na vliv nového zákona na hráčskou komunitu, stejně jako na účinnost regulačních a samoregulačních nástrojů se zaměří další debata Institutu pro regulaci hazardních her (IPRH). Sledovat ji můžete 25. listopadu od 10:00.

Záznam: Je hazard současným společenským problémem?Video: ČTK

 
Článek

Hostem bude adiktolog Bc. František Trantina, který si sám prožil dopady nezodpovědného patologického hraní a několikrát podstoupil léčení. Během něj se rozhodl vystudovat adiktologii a začít lidem s podobnými problémy pomáhat.

Diskutovat přijde také a psychoterapeut ze Společnosti Podané ruce Mgr. Lukáš Franc, a Mgr. Jan Řehola Ph.D., ředitel Institutu pro regulaci hazardních her.

Největší konkurenti na českém trhu se spojili, aby propagovali zásady bezpečného hraní a společně předcházeli rizikovému chování hráčů.

Týden zodpovědného hraní, který pořádá Institut pro regulaci hazardních her v rámci projektu Zodpovědné hraní, má za cíl edukovat veřejnost o zásadách a nástrojích, které mohou při hraní on-line i v provozovnách hráči využít.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám