Hlavní obsah

Helena Vondráčková a cukrová vata zdarma. Hlavu vzhůru zakončilo kampaň

Novinky, mak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Politické strany vědí, jak v rámci volební kampaně zapůsobit na voliče. Řada z nich sází na rozdávání pochutin a mnohdy i na známé a populární tváře. Obojí využil i volební blok Hlavu vzhůru pod vedením Jany Bobošíkové. Tu již poněkolikáté podpořila i zpěvačka Helena Vondráčková. Na zakončení kampaně Hlavu vzhůru na pražském Andělu proto nemohla chybět.

Zpěvačka Helena Vondráčková podpořila před volbami blok Hlavu vzhůruVideo: Novinky

 
Článek

Voličům byli ve středu odpoledne na pražském Andělu k dispozici kandidáti bloku Hlavu vzhůru, kteří usilují o jejich hlasy ve Středočeském kraji, v Praze i v dalších krajích. Vyznavači konzervativnosti a národních zájmů rozdávali propagační letáky, balónky a připravili i hudební program.

V jejich programu je hodně sociálního cítění a touha po spravedlnosti
Helena Vondráčková

Helena Vondráčková rozjela svůj koncert krátce po 17. hodině.

„Líbí se mi jejich program, proto jsem je zde podpořila. Hlavně si myslím, že v jejich programu je hodně sociálního cítění a touha po spravedlnosti a pořádku v politice. Proto je budu volit,“ řekla Novinkám zpěvačka.

Lákal hlavně koncert a občerstvení

Přibližně stovka přítomných si užívala cukrové vaty a lázeňských oplatek zdarma. Děti se mohly projet na poníkovi, na místě byl postavený také velký skákací hrad.

Jak ale mnozí příchozí řekli, svůj hlas ve volbách Janě Bobošíkové a jejímu bloku zřejmě nedají, nebo si své rozhodnutí na základě programu Hlavy vzhůru ještě rozmyslí.

„Budu podporovat jinou stranu. Bohužel jsem jiného přesvědčení,“ přiznala žena, která se přišla podívat především na koncert Vondráčkové.

„Nebyl jsem deset let u voleb, protože jsem z nich znechucený. Spíš jsem se přišel informovat ke stánku, proč mám volit Hlavu vzhůru,“ odpověděl mladý muž. „Budu je volit určitě, dávají lidem naději,“ objevily se i kladné reakce.

Podporu nově vzniklému hnutí přišel již dříve vyjádřit na veřejné shromáždění v rámci jejich kampaně i bývalý prezident Václav Klaus. Na pódiu na pražském Andělu tehdy vyjádřil sympatie a velké přání volebního úspěchu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám