Hlavní obsah

Česko hledá nejlepší ekologický projekt tohoto roku

Praha

Soutěž E.ON Energy Globe slavnostně představuje finalisty letošního ročníku prestižní tuzemské ekologické soutěže. Z téměř tři set došlých nominací vybrala odborná porota v čele se zástupci Akademie věd ČR deset finalistů v pěti kategoriích Oheň, Voda, Vzduch, Země a Iniciativa. V každé kategorii se o prvenství utká dvojice projektů a ten, který dostane nejvíce hlasů ze všech, se stane absolutním vítězem a získá právo se zúčastnit světového finále Energy Globe Award. Zveřejnění nominací můžete sledovat 1. července od 10.00.

Živě: Česko hledá nejlepší ekologický projekt tohoto roku Video: ČTK

 
Článek

Kdo se stane držitelem "ekologického Oscara", o tom rozhodne svými hlasy široká veřejnost na webových stránkách www.energyglobe.cz. Hlasování odstartuje po zveřejnění nominací a poslat svůj hlas budou moci lidé do konce srpna tohoto roku.

E.ON v České republice pořádá soutěž E.ON Energy Globe potřinácté. Během té doby už přišlo více než 3500 nominací a dva z dvanácti absolutních vítězů se probojovali i do celosvětového finále Energy Globe Award, která vybírá mezi vítězi z více než 190 zemí světa. Pro letošní ročník chystá soutěž řadu zásadních novinek. Další informace najdete na www.energyglobe.cz.

Komerční obsah

Reklama

Výběr článků

Načítám