Hlavní obsah

ODS v inzerátech vzkazuje Paroubkovi, že je laciný

Právo, luk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Občanští demokraté se rozhodli zviditelnit pomocí inzertní kampaně nazvané "Sto dní laciných gest", v níž kritizují premiéra Jiřího Paroubka.

Článek

"Činností nového předsedy vlády jsme hluboce znepokojeni. Je zřejmé, že Jiří Paroubek jen navázal na předchozích 1000 dní nezodpovědné politiky vlády ČSSD. Obsah zůstává stejný, pouze se změnila forma - je hrubší a populističtější," uvádí se v inzerátu zveřejněném v několika celostátních denících.

Podle výzkumů se však právě v průběhu Paroubkových prvních sto dnů výrazně zlepšily preference ČSSD, obliba vlády a zejména premiéra, který je podle STEM po zesnulém Pavlu Dostálovi nejoblíbenějším politikem. I z kruhů blízkých ODS se začínají objevovat hlasy, že vedení stranu v poslední době nebezpečně stahuje ke dnu a ODS nedokáže oslovit veřejnost.

V inzerátech ODS tvrdí, že Paroubek neřeší problémy ČR, utíká od důchodové reformy, vyhazuje milióny korun na kampaň k euroústavě či nepřiměřeně reaguje a některé jeho výroky "evokují husákovsko-jakešovskou dobu".

Reklama

Výběr článků

Načítám