Hlavní obsah

Provoz na Štěrboholské spojce omezí další oprava

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Řidiči využívající Štěrboholskou spojku se od příštího týdne musí připravit na další omezení provozu. K již opravovanému úseku ve směru na Černý Most se přidá i další omezení ve směru do centra. Omezení je stejně jako v případě první opravy plánováno až do konce srpna.

Foto: Mapy.cz

Opravovaný úsek

Článek

„Po úseku ve směru z centra od křižovatky s Průmyslovou ulicí začne Technická správa komunikací (TSK) opravovat od pondělí 1. dubna také úsek od čerpací stanice MOL směrem do centra k nájezdu z ulice Národních hrdinů,” uvedla ve středu mluvčí Barbora Lišková. Součástí opravy je i oprava sjezdu a nájezdu na ulici Národních hrdinů.

Řidiči opět budou jezdit dvěma zúženými pruhy, přičemž jeden zůstane v původním jízdním pásu a druhý bude převeden do protisměru.

Jak TSK sdělila, obě opravy jsou koordinovány a oba úseky v délce jednotek stovek metrů tak budou opraveny do konce září.

Foto: Mapy.cz

Opravovaný úsek Štěrboholské spojky

Vedle kolon a nových svodidel dojde rovněž k „odstranění vozovkového souvrství do hloubky 710 milimetrů” a instalaci nové obruby a nové vrstvy vozovky.

Reklama

Související články

Začala oprava Štěrboholské spojky

Technická správa komunikací (TSK) začala v pondělí v Praze s opravou části Štěrboholské spojky. Rekonstrukce 800 metrů dlouhého úseku potrvá ve dvou etapách až...

Výběr článků

Načítám