Hlavní obsah

Začala oprava Štěrboholské spojky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Technická správa komunikací (TSK) začala v pondělí v Praze s opravou části Štěrboholské spojky. Rekonstrukce 800 metrů dlouhého úseku potrvá ve dvou etapách až do srpna. Řidiči musí počítat zejména v dopravních špičkách s dlouhými kolonami, které ve směru do centra začínaly v pondělí dopoledne na úrovni Černého mostu.

Foto: Mapy.cz

Opravovaný úsek Štěrboholské spojky

Článek

Rekonstrukcí projde jízdní pás z centra ve směru na Černý most od křížení s Průmyslovou k čerpací stanici OMV.

Uzavírka začala opravou pravého jízdního pruhu. V květnu se stavbaři přesunou na levý jízdní pruh. Provoz je částečně zachován v jednom z pruhů a částečně převeden do protisměru. Zúžené jsou proto i pruhy do centra na Jižní spojku.

Další komplikací je uzavření a oprava nájezdové rampy na Štěrboholskou radiálu z Černokostelecké. Osobní doprava je na radiálu vedena přes ulici Ústřední, nákladní automobily musí jet po Průmyslové na Kbelskou a Novopackou a dále na Pražský okruh.

Oprava by měla skončit 4. srpna.

Reklama

Související témata:

Související články

Příjezdy do Prahy zkomplikují další uzavírky

Se začátkem stavební sezóny se řidiči musí tradičně obrnit trpělivostí, neboť silničáři začínají s opravami. Zatímco na příjezdu po dálnici D8 u Zdib se již...

Výběr článků

Načítám