Hlavní obsah

Silnice v Královéhradeckém kraji kloužou, policisté upozorňují na náledí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v Královéhradeckém kraji nabádají řidiče k opatrnosti a varují před tvorbou náledí. V regionu má sněžit a fouká rovněž silný vítr, který by v oblasti Krkonoš mohl dosahovat rychlosti až 90 kilometrů v hodině.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zřejmě na namrzlé vozovce u Lázní Bělohrad na Jičínsku dostala v neděli před polednem smyk padesátiletá řidička Škody Roomster. Auto skončilo v příkopu.

Záchranáři zraněnou řidičku vrtulníkem přepravili do hradecké fakultní nemocnice. Spolujezdec skončil v nemocnici v Jičíně. Uvedla to mluvčí policie Alena Kacálková.

Opatrní musejí být řidiči zejména na horách. V krkonošské Horní Malé Úpě v neděli před polednem provoz na zledovatělé silnici zablokoval vzpříčený autobus. Silnice ve směru od hraničního přechodu do Polska k hotelu Hořec byla zhruba na hodinu průjezdná jen kyvadlově. Nehoda se obešla bez zranění.

Meteorologové na horách v Královéhradeckém kraji na odpoledne předpovídají i trvalejší sněžení. Vítr by v Krkonoších mohl dosahovat rychlosti až 90 kilometrů v hodině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám