Hlavní obsah

Živě: Božské Rio šlápne do pedálů, bude u vesla a rozdá si to na kordy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Server Sport.cz pokračuje ve vysílání studia Božské Rio. Každý den od 9 hod. informuje o všem, co se týká Rio de Janeira, Brazílie, sportu a hvězd. Dnes je na programu cyklistika, veslování a šerm.

Upoutávka na Božské RioVideo: Sport.cz

 
Článek

Cyklista František Sisr a odborník Marek Matějka proberou šance českých reprezentantů v silniční cyklistice. Zatímco mezi ženami se nakonec bohužel nepředstaví Martina Sáblíková, mezi muži bude o cenný kov bojovat dvojice Leopold König a Jan Bárta.

Probírat se bude také vodní slalom, kde je velkým kandidátem na cenný kov Jiří Prskavec. Do studia přijdou stříbrný medailista z olympiády v Pekingu v deblkanoi Jaroslav Volf a veslař David Jirka, který si odtamtud rovněž přivezl stříbro z párové čtyřky. Sestavu doplní zpěvačka, herečka a zároveň veslařka Dáša Zázvůrková.

Šermíř Pavel Pitra popíše šance českého kordisty Jiřího Berana. Ten v prvním kole narazí na domácího Athose Schwantese, který je podle světového žebříčku favoritem.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Moderátorka studia Božské Rio Lucie Šilhánová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám