Hlavní obsah

Fotbal, samba, brazilská káva. Božské Rio startuje na Sport.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Server Sport.cz zahajuje první vysílání studia Božské Rio. Každý den od 9:00 bude informovat o všem, co se týká Ria de Janeira, Brazílie, sportu a hvězd. Mezi hosty prvního vysílání se objeví brazilský scénograf Ricardo Hoineff či odborník na kávu, barista Jakub Hartl.

Upoutávka na Božské RioVideo: Sport.cz

 
Článek

Mezi největší brazilské fotbalové hvězdy patří bezesporu Neymar da Silva Santos Júnior, neboli prostě Neymar. Ani ten nebude ve studiu chybět, i když nebude přítomen fyzicky. Jeho známé vlasové kreace přiblíží práce kadeřnického mistra Františka Brabce, který se některou z nich pokusí vykouzlit na hlavě modela.

Na české triumfy v týmovém sportu přijdou zavzpomínat fotbalista Ladislav Vízek a hokejista Martin Procházka. Popíší například, jaké místo zaujímá zlatá medaile (v případě Vízka z roku 1980 z Moskvy a u Procházky z roku 1998 z Nagana) v jejich sbírce úspěchů.

Nebude chybět ani odborné oko dlouholetého redaktora Sportu.cz Martina Kézra. Ten se pokusí odhadnout české šance na medaile, vysvětlí však také, s jakou zátěží se budou muset vyrovnat v případě brazilského podnebí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám