Hlavní obsah

Soutěž o nejlepšího regulovčíka zamotala pražským řidičům hlavu

Novinky, km, mak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Osmnáct dopravních policistů a jedna policistka se ve středu utkalo o titul nejlepšího regulovčíka. Tím se stane ten, kdo zvládne nejlépe řídit dopravu. Svým snažením ale dopravní policisté řidičům pěkně zamotali hlavy.

Soutěž o nejlepšího regulovčíka zamotala pražským řidičům hlavuVideo: Novinky

 
Článek

Zhruba v pětiminutových intervalech se ve středečních dopoledních hodinách prostřídaly dvě desítky dopravních policistů. Ti se ujali řízení na pražských křižovatkách ulice U Slavie x Vršovická a U Vršovického hřbitova x Bohdalecká v Praze 10.

Policisté museli zdolat nejen praktickou zkoušku, která se skládala z řízení silničního provozu a jízdy zručnosti, ale také teoretickou. V té první si prověřili své znalosti z pravidel silničního provozu a právních předpisů.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Žádná spolupráce s řidiči není. Absolutně netuší, co které pokyny znamenají. Mimopražští řidiči jsou na tom ještě hůř než ti pražští. V Praze je přeci jen větší pravděpodobnost, že v křižovatce potkáte policistu,“ hodnotil řízení provozu regulovčík Jan Hrbek.

O jednotlivých výkonech samotných policistů rozhodovala odborná komise. Vítězem se stal podpraporčík Jaroslav Hulvák, druhé místo obsadil praporčík Tomáš Marek a na třetím místě se umístil podpraporčík Petr Adámek.

Reklama

Výběr článků

Načítám