Hlavní obsah

Kupte milenkám květinu a večer se pochlapte, přál poslanec Miloš Babiš kolegům k Valentýnu

Novinky, Václav Lang

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Rozpačitou reakci sklidil při pátečním jednání Sněmovny poslanec ANO Miloš Babiš, když coby zpravodaj při projednávání zákona o právu na informace o životním prostředí popřál přítomným k sobotnímu svátku sv. Valentýna. Pro poslance dodal, aby nezapomněli svým milenkám a manželkám koupit květinu a aby se večer pochlapili.

Přání k Valentýnu poslance Babiše

 
Článek

„Vážené kolegyně, vážení kolegové, rád bych vám ještě všem připomněl, že zítra máme svátek sv. Valentýna. Našim poslankyním bych rád prožil (popřál) krásné prožití svátku všech zamilovaných. Našim pánům poslancům bych rád připomněl, aby svým milenkám a manželkám nezapomněli koupit květinu a večer se pořádně pochlapili,“ popřál nečekaně poslancům Babiš.

V odpověď se ozval místy smích, místy spíš pobouřené bučení.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Jeho vystoupení pohoršilo například šéfa poslanců ODS Zbyňka Stanjuru, který se přihlásil o slovo.

„Já bych chtěl říct panu poslanci za prvé, že neměl mluvit, že je po bodě. A za druhé, ty blbé řeči si nechte mimo Poslaneckou sněmovnu,“ obul se do Babiše.

Reklama

Výběr článků

Načítám