Hlavní obsah

Hašek se odmlčel. Je prý unaven

Novinky, ada,nig

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po čtvrteční veřejné omluvě Michala Haška za lži kolem sobotní schůzky v Lánech se po prvním místopředsedovi ČSSD nejspíš slehla zem. Ve čtvrtek vpodvečer měl být hostem rozhlasových Impulsů Václava Moravce. Hodinu před zahájením pořadu se prý ale Hašek omluvil.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Michal Hašek, místopředseda ČSSD

Článek

Nahradil ho další z aktérů utajované schůzky s prezidentem, místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach. Zrušení Haškovy účasti jeho kolega zdůvodnil slovy: „Michal už je unaven.“

Škromach zopakoval, že o konání schůzky nikdy nelhal, vždy se prý vyjadřoval tak, jak se její účastníci shodli, tedy že o ní nebudou hovořit.

Hašek se omluvil za lhaní a podpořil SobotkuVideo: Novinky

Místopředseda strany podle svých slov nemá ambice stát se členem vyjednávacího týmu strany, který by měl dohodnout případnou spolupráci s ANO a KDU-ČSL.

Na otázku, zda stačí omluva, Škromach odpověděl: „Ve straně jsme zažili spoustu daleko horších situací. Nebylo to nic nelegálního, špatného, pouze to bylo špatně zkomunikováno.“

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám