Hlavní obsah

Korupci hlaste policii, nebo našim radním, vyzývá Pražany TOP 09

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Radní a zastupitelé TOP 09, která se nedávno ujala vlády nad hlavním městem, chtějí čistit. Poslední korupční aféra kolem Pražské vodohospodářské společnosti (PVS) je vyburcovala k výzvě Pražanům, aby se v případech korupčního jednání, vydírání, obstrukcí či šikany ze strany úřadů obraceli na policii, nebo přímo na radní za TOP 09.

Foto: Petr Horník, Právo

Volební lídr TOP 09 Zdeněk Tůma se svým týmem

Článek

„V souvislosti se zjištěnou korupcí v PVS se obracejí radní za TOP 09 na občany s prosbou o pomoc při vyčištění Prahy od korupčního jednání a vyděračů, kteří komplikují život nám všem. Pokud se setkáte s případy nepřiměřené šikany ze strany úřadů anebo s obstrukcemi, které by mohly vést k podobnému jednání směřovat, prosíme, obracejte se v těchto případech na policii, anebo na radní za TOP 09 na magistrátu,“ uvádí ve výzvě pražská TOP 09.

Zdůrazňují, že radní jsou ochotni pomoci, ale o případech se musí v první řadě dozvědět. „Jsme přesvědčeni, že společně jsme schopni v této oblasti dosáhnout výrazné změny a žít ve společnosti, která poskytuje stejné podmínky všem občanům,“ stojí ve výzvě.

Případ, který vyvolal na radnici odezvu, se v médiích objevil ve čtvrtek, kdy policie obvinila dva muže kvůli přijetí úplatku 1,6 miliónu korun. Za peníze jednomu z podnikatelů slíbili, že zajistí od PVS potřebný souhlas ke stavebnímu povolení. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám