Hlavní obsah

Paroubek na severu Čech hledá byt a chůvu pro dceru

Právo, rsk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Předseda ČSSD Jiří Paroubek hledá druhý byt v Ústí nad Labem či Teplicích a také hledá chůvu, která jemu a jeho manželce Petře pomůže s hlídáním jejich dcery Margarity.

Foto: Petr Horník, Právo

Jiří Paroubek s manželkou Petrou

Článek

Paroubek Právu prozradil, že šlo o dlouhodobý plán, vstoupilo do toho však narození dítěte. „S manželkou bychom to udělali před rokem, kdyby se těhotenství vyvíjelo tak, aby to bylo možné. Hledáme v Teplicích nebo Ústí nad Labem menší byt, abych tam v týdnu mohl být jeden dva tři dny,“ prohlásil šéf ČSSD.

Kam se nakonec zčásti přestěhuje, záleží prý na tom, kde se mu podaří najít vhodnou chůvu. „Potřebujeme někoho, kdo nám dítě pohlídá. V Praze máme perfektní slečnu, takže bychom potřebovali i někoho tam, kde budeme bydlet. Od toho se vlastně celé odvine to, kde by to bylo, jestli v Teplicích, nebo Ústí nad Labem,“ řekl Právu.

Paroubek dále uvedl, že si chce byt pronajmout, nikoli koupit. Hlavním důvodem jsou prý společenské a politické akce. Podle něj nejde jen o dočasnou záležitost. „Byt si chci pronajmout také proto, že pokud budu premiérem, tak abych si udržoval kontakt s regionem,“ doplnil. V bytě přespávat sám nebude, na sever Čech bude jezdit i s rodinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám