Hlavní obsah

V Česku přibylo multimilionářů, ve Sportce padly tři jackpoty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z nedělního losování číselné loterie Sportka a doplňkové hry Šance si sázející odnesli jackpoty za více než 120 miliónu korun.

Článek

Šťastná čísla 3, 9, 12, 25, 36 a 43 v neděli ve druhém tahu rozhodla o dvou výhercích, kteří si mezi sebou rozdělili bezmála 66 miliónů. 

Novým multimilionářem se stal hráč z Moravskoslezského kraje, který vsadil sázející tiket vyplněný ve všech deseti sloupcích, ve druhém případě stačily výherci z Jihočeského kraje dva sloupce vsazené na čtyři slosování..

Ještě vyšší osobní výhra, téměř 51 miliónů korun, putovala na jižní Moravu, kde výherce vsadil na čísla 11, 22, 26, 31, 43 a 44. Jako jediný uhodl čísla prvního tahu číselné loterie Sportka, když vsadil dva sloupce na čtyři slosování. 

Jackpot ve výši 3 959 140 Kč přineslo nedělní losování Sportky rovněž sázejícímu, který si v hlavním městě Praze vsadil tiket vyplněný ve všech deseti sloupcích včetně doplňkové hry Šance a koncové šestičíslí jeho sázenky se shoduje s čísly 304846 - vylosovanými ve hře Šance. 

Reklama

Výběr článků

Načítám