Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 6. února 2018

Novinky, sojka

Velké starosti měň v drobné a drobné v žádné

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Lékem na přetrvávající podrážděnost je společnost blízké osoby, která vás jako jediná dokáže přivést na veselejší myšlenky. V práci dojde k pokusu vás nějakým způsobem shodit. Važte každičký krok a vhodné gesto.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rostou naděje nezadaných a samotných na nalezení partnera, který by odpovídal vašim představám. Chce to však prokázat odhodlání a větší dávku představivosti. Jen tak můžete pokonat nebezpečné soky a konkurenty.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Velmi důležité pro vaše zdraví a psychickou vyrovnanost je využívání slušného počasí k procházkám v přírodě. Také k vážnějším rozhovorům je dnes mnohem vhodnější příroda, než zakouřená vinárna a hlučná restaurace.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci vás začnou s odvoláním se na vaše bohaté zkušenosti, zavalovat úkoly. Rozhlédněte se kolem sebe a nedejte na sobě dříví štípat. Když už se budou rozdělovat úkoly, tak spravedlivě. Budete-li mlčet, ztratíte autoritu.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Představu klidného dne vám poněkud naruší finanční starosti a především výrok partnera, že je to hlavně vaše vina. Obviní vás, že v poslední době málo vyděláváte a hodně utrácíte. Nebylo by divu, kdybyste se ohradili.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jednou z hlavních věcí, na kterou soustředíte pozornost, je získání lepšího výdělku. Budete úspěšní, ale jistým problémem by se mohly ukázat vztahy s novými kolegy. Merkur doporučuje se s nimi skamarádit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Významnou pomoc vám nabídne někdo, kdo k vám chová hluboké sympatie. Jeho motivy však nejsou tak docela nezištné a bude za to chtít něco, co mu nechcete dát. Žádný pevný základ, na kterém by se dalo stavět, to tedy není.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Při procházce městem navštívíte několik obchodů a narazíte na skutečně výhodnou koupi. Po nedávných rozhovorech s partnerem, vám však možná bude chybět odvaha k většímu utrácení a raději si necháte zajít chuť.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dávejte si pozor na své osobní věci nebo se lehko může stát, že přijdete i o to málo, co máte. Větší pozornost je nutné věnovat i zabezpečení domu a chaty, popřípadě hospodářských zařízení a garáže. Pobudů neubývá.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Štěstí by vám mělo přát od samého rána.  Postavení Marsu s Neptunem vytváří široké hranice pro splnění řady vašich přání. Výmluvné přitom je, že nezáleží na tom, zda vám někdo vyjde vstříc, s většinou věcí si prosadíte sami.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebudete pasivně přihlížet tomu, jak se jistá osoba snaží zkřížit vaše plány a v podstatě vám ukrást vaše myšlenky a nápady. Celá záležitost pro vás bude poněkud trapná tím, že půjde o někoho, koho léta dobře znáte.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ohlásí návštěva ze vzdáleného příbuzenstva, ale není vyloučeno, že nakonec nepřijede. To však neznamená, že můžete cokoliv podcenit. Naopak, vše pečlivě připravte, otevírají se před vámi zajímavé možnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám