Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 4. března 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koruna ke koruně a hned to má váhu

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Překvapí vás známý, který vás nečekaně požádá o schůzku. Bude se chovat jako zamilovaný student. Budete-li souhlasit, pak jen ze zvědavosti. Spojíte se s člověkem, který vám navrhl obchodní nebo jinou spolupráci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Ujistěte se, zda jste správně pochopili šéfovy pokyny. Nelze vyloučit, že bude chtít nějakou hloupost a potom nestydatě házet vinu na vás. Vyděláte pár korun bokem. Dá se říci v pravou chvíli. Splníte si jedno malé přání.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Sháníte-li nové místo, bude vaše úsilí korunováno úspěchem. Problémem může být termín nástupu. Příbuzní zopakují prosbu, kterou jste odmítli splnit. Je čas nalít jim čistého vína nebo se pekelně urazí. Dnes to nějak unesou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Splní se vaše přání týkající se práce nebo vaší profese. Jistá osoba přijde k rozumu a pochopí, že jste bezkonkurenčně nejlepší. Večer byste si měli vyjít s partnerem. Má něco na srdci a potřebuje se s vámi poradit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S kolegou uzavřete tichou dohodu, která vám umožní vyhnout se hrozícím nepříjemnostem. Jupiter nabízí naději, že toho využijete k posílení pozice ve firmě. Zamilované čeká tuhý souboj se sebevědomým sokem. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Investice, o které přemýšlíte, nemusí být ten nejlepší nápad. Snažte se získat více informací, musíte si udělat v mnoha věcech jasno. Neuškodí pohovořit si se školou povinnými dětmi. Získáte větší přehled o jejich aktivitách a známkách.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohyb Saturnu může způsobit, že zapomenete splnit důležitou povinnost. Podívejte se do diáře, překontrolujte si e-maily a prohlédněte starou poštu. Zítra už bude na nápravu pozdě. Věci poběží pro vás nepříznivým směrem.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Postavíte se šéfovi nebo jiné vysoce postavené osobě. Mohli byste ji natolik vyvést z míry, že vám začne vyhrožovat a všelijak vás urážet. Zachovejte klid, ono ji to po chvíli přejde, a až se uklidní nějak už se domluvíte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřeceňujte svoje fyzické síly. Nemáte jich nazbyt a snadno přijdete k úhoně. Neběhejte za ujíždějícím autobusem, vlakem nebo tramvají. Stát se může ledacos a v tomto případě spíše něco hodně špatného.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebudete-li si dávat pozor na jazyk, dostanete se do konfliktu s někým z rodiny nebo ze sousedů. Jisté věci je třeba určitým lidem sdělovat velice opatrně. Směle procházejte obchody. Narazíte na zajímavé slevy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neodmítejte někoho jen proto, že se vám fyzicky nelíbí. Hrozí vám, že šlápnete pořádně vedle. Ke každému se chovejte vlídně a vstřícně. Chystáte-li se někam odjet, měli byste alespoň v obrysech tušit, co vás tam čeká.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ve vašem okolí se objeví mimořádně přitažlivá osoba opačného pohlaví. Nečekejte až ji osloví někdo jiný, vezměte iniciativu do vlastních rukou. Naštve vás zjištění, že zatímco vy dřete, pijí kolegové kávičku a ještě vás pomlouvají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám