Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 30. ledna 2018

Novinky, sojka

Kdo umí jen jednu písničku, ať neučí jiné zpívat

Článek

 BERAN (21.3. – 20.4.)

Kdyby vás snad napadlo užít si s kolegou či kolegyní, běžte se rychle opláchnout studenou vodou. O vašem románku by si povídala celá firma a přilehlé ulice. Neexistuje rozumný důvod, proč byste měli sahat na úspory.

BÝK (21.4. – 21.5.)

Příbuzní se hodlají pustit do pochybné obchodní transakce, popovídejte si s nimi o jejich plánech. V případě krachu na vás budu chtít, abyste je vytáhli z bryndy.  Neodkládejte jednání na úřadech, příště to bude horší.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Kroťte emoce, nestavte se na zadní, když někdo nebude souhlasit s vašimi představami. Zamyslete se, zda jeho slova neobsahují, třeba jen kousíček pravdy. Opatrně se pohybujte v kuchyni a koupelně, pozor na mokré skvrny.

RAK (22.6. – 22.7.)

Pevné nervy a odhodlání vyžaduje příprava rozchodu se stávající, ale končící láskou. Čím dříve se k tomu odhodláte, tím lépe. V práci se nebojte přihlásit o odpovědnější práci.  Zpracovat šéfa vám pomohou vibrace Jupiteru.

LEV (23.7. – 22.8.)

Vstřícným jednáním získáte důvěru dětí, které se vám svěří se novými, podivnými plány. Nemusíte být nadšení, bude lepší nedat na sobě nic znát. Při jízdě vozem v neznámém terénu zpomalte před nepřehlednými zatáčkami.

PANNA (23.8. – 22.9.)

Nevnucujte nikomu své názory. Není vůbec jisté, že máte pravdu. V případě, že by vás poslechl a doplatil na to, bude na vás vyžadovat nemalou náhradu. Vrátí se vám investice, na kterou jste už skoro zapomněli.

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Pečlivě zvažte, zda si opravdu můžete dovolit, pohádat se s někým, kdo vám dnes pořádně půjde na nervy.  Pokud sami víte, že ho možná budete potřebovat, je to nesmyslné riziko. Na cestách si hlídejte doklady a zavazadla.

ŠTÍR (24.10. -  22.11.)

Omylem se dostanete někam, kam jste vůbec nechtěli. K svému velkému údivu tam však najdete něco, po čem již dlouho toužíte.  Bývalý kolega nebo spolužák za vámi přijde s prosbou, abyste mu našli místo.

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Nestyďte se zavolat příteli, se kterým jste se nedávno nepohodli.  Budete mile překvapeni jeho vstřícností. Staré neshody jsou dávno zapomenuty.  V obchodě si pečlivě překontrolujte, zda vám vrátili správnou částku.

KOZOROH (22.12. – 20.1.) 

Neodmítejte prosby a úkoly, o kterých se domníváte, že jsou nad vaše síly. Zbytečně byste se podceňovali a ztráceli respekt v očích okolí.  S pomocí konstelace Venuše a Uranu dnes dokážete i zdánlivě nemožné.

VODNÁŘ (21.1. – 20.2.)

S nečekanými potížemi se setkáte ve volném čase. Pomohou vám úplně neznámí lidé, nejspíše náhodní chodci. V práci odhalíte chybu, která by firmu stála velké peníze. Kolega, který ji udělal, vám za vaši aktivitu vděčný nebude.

RYBY (21.2. – 20.3.)

Nedejte se zmást sladkými sliby nového ctitele či ctitelky.  Půjde jim jen o přechodný, vzrušující zážitek, o nějakých citech nemůže být řeč. Nevyplatí se vám zdánlivě výhodná koupě. Nová věc vám dlouho nevydrží.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám