Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 20. června 2017

Novinky, sojka

Čas všechno hojí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Připravte se na pokusy s vámi všelijak manipulovat. Konstelace Neptunu se Saturnem varuje, že k tomu může dojít jak v práci, tak ve vašem soukromí. Mějte na paměti, že ustoupíte-li jednou, ustoupíte i po druhé

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konečně si vezmete k srdci rady zkušenějších kamarádů a začnete s jejich realizací. Pochybnostmi vás zahrnou neschopní závistivci, kteří by vás rádi viděli na dně. Musíte být sami sebou a přestat se bát velkých cílů.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Společně s partnerem přijmete rozhodnutí, důležité pro vaši budoucnost. Oba prokážete dostatek dobré vůle a efekt se dostaví poměrně rychle. Náladu vám trochu pokazí nepříjemný nárůst nákladů na domácnost.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Párkrát budete mít pěkně nakvap, což vás může svést k snaze hledat pochybné způsoby, jak si všechno usnadnit. Bylo by naivní si myslet, že se toho nikdo nevšimne. Navíc počítejte s kontrolami a slíděním nadřízených.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Společensky delikátní záležitost budete řešit v zaměstnání. Problémem bude chování nevyváženého kolegy či kolegyně k osobám opačného pohlaví. Oprávněná kritika se jich dotkne a odmítnou přiznat sebemenší pochybení.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Navzdory určitým zdánlivě nepříznivým okolnostem dosáhnete nemalého úspěchu. Zatímco přátelé vám budou gratulovat, rivalové a konkurenti vás budou pomlouvat a vaše výsledky zpochybňovat. Vůbec se tím nezatěžujte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Velkou předvídavost a šikovnost prokážete v práci. Nespoléhejte na odpovědnost lidí, kteří vám něco dluží. Místo placení nebo protislužby se uchýlí k trapným výmluvám. Berte to jako impuls k provedení selekce mezi známými.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve vztazích s kolegy a zvláště s podřízenými, byste měli nasadit vlídnější tón. Odezva bude pozitivní. Uskrovnit se musíte v případě, že si chcete vylepšit postavu. V těchto dnech se každé deko navíc zázračně promění v kilogramy. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebudete v nejlepším rozpoložení a všechno se vás dotkne. Rodina a kolegové to s vámi nebudou mít snadné. Kroťte představu, že vám uniká velká příležitost. Snadno se necháte strhnout k ukvapeným krokům.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Berte vážně šéfovo varování, že nelze odkládat jisté rozhodnutí. Přijdete o slibnou šanci a zároveň ztratíte sympatie lidí, kteří vám fandí. V citovém vztahu je na spadnutí hádka, jejíž příčina se dá odstranit mírnou cestou.

VODNÁŘ ( 21.1.- 20.2.)

Chystáte-li se investovat, spoléhejte na vlastní rozum a zkušenosti. Neprohánějte kolegy, přátele ani své blízké. Okamžitě je napadne, že jim nevěříte a chcete je neustále hlídat. Zkuste se ovládnout a neztratit z tváře úsměv.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potkáte osobu opačného pohlaví, přesně váš typ. Jste-li sami, nemuselo by jít jen o přechodnou známost. Důležité je, aby vám neunikl rozdíl mezi opravdovým citem a pouhou vášní. Opatrně s užíváním nových léků a kosmetiky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám