Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 20. března 2018

Novinky, sojka

Když někdo neumí tancovat, řekne, že je hrbolatá země

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Získáte velmi cennou životní zkušenost. Pro někoho to bude důvod k zamyšlení, pro jiného k pousmání. V žádném případě nepodceňujte hněv a zlost osoby, kterou nenápadným způsobem doběhnete a zesměšníte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Vážné rodinné důvody vás donutí odjet na neplánovanou návštěvu. Rozhovor v menší uzavřené společnosti vám pootevře dveře k cíli, zatím hodně vzdálenému. Teď už zbývá jen prokázat odpovídající trpělivost a odpovědnost.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhnout se nepříjemné scéně vám umožní přízeň Jupiteru.  Chvíli předtím, než byste se stačili s někým pohádat, se jako spasitel objeví třetí osoba. S překvapivou informací se u vás objeví známí.  Mohli byste získat práci v zahraničí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zatnete zuby a pomůžete svému protějšku s něčím hodně nepříjemným. Můžete jen doufat, že mu dojde, jak jste se kvůli němu obětovali. Pokud jste se v poslední době nějak nepohodli, vše bude rázem zapomenuto.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Vaše dlouhodobější známost se vás pokusí přimět k jasnějšímu vyjádření. Nelze vyloučit, že se nečekaně zeptá na vaše představy o vaší společné budoucnosti. S ničím nespěchejte, ani se nesnažte něco a někoho popohánět.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Na návštěvě, zahradním pikniku či nějaké oslavě, kam se vám nebude chtít, potkáte někoho dost vlivného na to, aby vám zprostředkoval výhodný obchod nebo snadnou práci.  Nerad, ale přeci se vám omluví soused nebo příbuzný.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konečně budete mít čas dát do pořádku všechny resty a pohovořit si s lidmi, které máte rádi. Navštíví vás také někdo, s kým je vám dobře a příjemně. Zbavíte se určitých zdravotních potíží a vrátí se vám dobrá nálada.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Doma se nepouštějte do prácí vyžadujících profesní dovednost a znalosti. Skoro s jistou něco pokazíte nebo si ublížíte. Opatrně s narážkami na partnera jednoho z vašich známých. Může se urazit a bude zle.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dozvíte se fakta, která vás mohou inspirovat ke krokům, na které jste se obávali i pomyslet. Kupředu vás požene také příklad úspěchu dospívajících dětí nebo jiného příbuzného. Určitě se nebudete chtít dát zahanbit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Kroťte chuť na sebe upozorňovat a být středem pozornosti.  Nepřinese vám to nic dobrého.  Jistá osoba se vás pokusí zesměšnit, ale nemá šanci, jste pod mocnou ochranou Marsu. I malé děti mohou mít velké nápady.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenápadně si všímejte, co se kolem povídá. Ať již doma nebo ve firmě, se můžete dostat do řečí.  Do očí vám nikdo nic neřekne, ale ledacos se dovtípíte sami. Menší šok u vás vyvolá nečekané střetnutí s nějakým zvířetem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vystříhejte se zdánlivě nevinných, malých lží. Mohly by vám nečekaně zkomplikovat vztahy s lidmi, které máte rádi. Na obědě u příbuzných a přátel, si dávejte dobrý pozor, abyste se nepřejedli. Nejde jen o zdraví, ale i zbytečná kila navíc.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám