Hlavní obsah

Horoskopy na úterý 19. prosince 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krása je všude pro toho, kdo jich chápe a chce

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení znásobí své požadavky a kolegové bude stále netrpělivější. Nelze vyloučit vypjaté situace a jedovaté poznámky. Měli byste to chápat a nesnažit se prosadit své názory za každou cenu. Může vás k tomu svádět vliv Neptunu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Máte-li novou známost, potrápí vás nejistota, jestli to, co jste pro ni připravili, bude stačit. Další pobíhání po obchodech se vám začne zdát téměř nevyhnutelné. Těžko říci, co vás může zastavit. Snad jen nedostatek času či peněz.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nadřízení si překvapivě vzpomenou na váš nápad, který se jim před časem vůbec nelíbil. Pokud by ho chtěli náhle využít, dáte si to pořádně zaplatit. Naděje na bohatšího Ježíška náhle dostanou zcela reálnou podobu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Zatímco kolem vás panuje shon a lidé jsou chvílemi naprosto bezradní, pro vás je to příležitost k riskantním obchodům a investicím. Nepříjemnosti by vám mohl způsobit někdo, kdo vás nemá v lásce. Nedejte se zmást falešnými úsměvy.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Spoléhejte se spíše na zkušenosti než nové metody a přístupy. Pro své okolí byste mohli být originální až moc. Ozvou se příbuzní, kteří se chystají na velké nákupy. Jejich vpádu se zabránit nedá, ale bude to mít i pozitivní stránku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Situace na pracovišti vás donutí postavit se proti jednání některých kolegů. Vaše razance vzbudí silnou nevoli. Bude třeba rychle vzít některé výroky zpět a omluvit se. Potěší vás zpráva o zlepšení zdravotního stavu příbuzného.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S trochou štěstí seženete poslední drobné dárky. Blízcí příbuzní, které jste pozvali na svátky, se mohou omluvit, že změnili plány. Nepřemlouvejte je a nic jim nevyčítejte. Nehledejte za tím zlý úmysl, asi k tomu mají důvod.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neplýtvejte energií na vyřizování cizích záležitostí, máte svých starostí více než dost. Známí, kteří vás znají, se pokusí zneužít vaší laskavosti. Co neuděláte vy, bude muset zastat partner a žádnou radost z toho mít nebude.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nevyhýbejte se přátelům a známým. Nemůžete pokračovat v dosavadním vysokém tempu. Nevyhnutelně dojde k tomu, že vám před Štědrým dnem dojde energie a moc si ho neužijete. Potřebujete přijít na jiné myšlenky.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na přetřes přijde doma otázka, jestli nakonec nebude lepší, když budete o vánočních svátcích sami. Příbuzné můžete navštívit nebo pozvat před koncem roku. Opatrně s aktivitou v práci, vaše zatvrzelost může spolupracovníky naštvat.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ať již bude důvod, proč se zpozdíte na schůzku jakýkoli, nepočítejte s tím, že vaše láska bude bůhví jak shovívavá. Je nervózní a netrpělivá stejně jako vy a okolní svět ji vůbec nezajímá. Je třeba se tomu přizpůsobit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše představa, kolik toho stihnete, nemusí být nereálná, ale postavení planet vašemu snažení nepřeje. Nemá smysl riskovat, je třeba se uskrovnit a některé věci nechat na další dny. Největší radost uděláte rodině tím, že budete brzy doma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám