Hlavní obsah

Horoskopy na středu 7. února 2018

Novinky, sojka

Potěšení je znamením životní síly

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V milostných vztazích dojde k nečekaným komplikacím. V některých případech by vás mohlo napadnout hodně radikální řešení. Těžko říci, jestli je to dobře nebo špatně, ale jsou věci, které je třeba jednou provždy rozseknout.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Větší šance se prosadit, budete mít v známém prostředí. Nebude pro vás těžké najít nová řešení starých problémů a srovnat protivníky a kritiky. Zažívací potíže budou spíše důsledkem nervozity než špatné stravy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Opatrně s kývnutím na podezřele výhodnou obchodní nabídku. Napřed se poraďte se zkušenějšími známými. Pozor na klamný pocit, že se vám nemůže nic stát, že nemáte slabinu, kvůli které by vás nepřátelé mohli dostat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jsou chvíle, kdy je lepší mlčet a ustoupit. Neradujte se předčasně, převaha nad konkurenty je pouze dočasná.  Berte věci tak, jak jdou. Jednou budete nahoře, jednou dole. Hodí se vám pomoc zkušeného staršího známého.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Podaří se vám vzácně sladit elán a talent s racionálním uvažováním. Hbitě najdete východisko s jakékoli situace. Nadřízení udělají chybu, které okamžitě využijete. Pokud seberete odvahu, žádejte přeřazení na lepší práci.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V hovoru s příbuznými se upomenete o něco, co vám právem náleží už hodně dávno.  Radost mít nebudou. Neberte za své cizí povinnosti. Pokusí se vám namluvit, že by to od vás bylo hezké a solidární, ale za to si nic nekoupíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pokud uděláte nějakou chybu, nikdo se vás nezastane. Spíše si někdo ještě přisadí. Dařit se vám bude v různých institucích. Sehrajete tak přesvědčivé představení, že nikoho ani nenapadne pochybovat o vašich slovech.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Sklon k podceňování teoretických znalostí budou mít zejména mladší ročníky. Společně s partnerem se vrátíte ke kořenům vašeho posledního konfliktu. Zdá se, že jste ochotní připustit, že jste přestřelili. Uděláte mu tím radost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V práci vám nebude nikdo moci nic vytknout, ale nebezpečí na vás číhá cestou domů. Náhodné setkání se známým, kterého jste měsíce neviděli, se může protáhnout dlouho do noci. Pokud s tím partner nepočítá, bude mít starosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Podaří se vám zbavit se věci, které u vás už dlouho leží bez užitku, zela nevyužitá. Nepřete se s kolegy, pokazíte si slibný den. Stačí, když je honí nadřízení, přeci se k nim nepřidáte. Musíte se chovat diplomaticky.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2)

Držte na uzdě emoce. Nepokoušejte se o nějaký románek a neflirtujete s kolegy. Budete mít sklon k přehánění a dnešní objev si budete nesmyslně idealizovat. Odmítnete vzít na vědomí veškeré jeho minusy a nedostatky.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Velmi nadějný je dnešek pro každého, jehož práce vyžaduje železnou logiku. Dostanete nabídku na lepší místo nebo velkou, zajímavou zakázku. Nelze vyloučit ani pozvání na akci, kde se blýsknete svým intelektem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám