Hlavní obsah

Horoskopy na středu 5. července 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk je omyl přírody

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Přátelé na vás nezapomenou s pozváním na atraktivní akci. Využijete toho k navázání užitečných kontaktů. Horké chvíle zažijete na silnici nebo v centru neznámého města. Žádostí o půjčku.vás zaskočí soused doma či na chalupě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neuškodí, když zavolejte přátelům a půjdete se někam rozptýlit. Partner to sice neuvidí moc rád, ale vrátíte-li se před půlnocí, přežije to. Odpolední plány vám změní rozmary příbuzných. Asi budete muset zvýšit hlas.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nahlédnete do soukromí sousedů. Budete překvapení, co uvidíte a uslyšíte. Nechte si to ale raději pro sebe. Mohli by vám pořádně ztrpčit život. Trochu škodolibě se pobavíte nad nehodou, která postihne protivnou příbuznou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepouštějte se do dlouhých diskusí s příbuznými. Některé jejich názory vás spolehlivě vyprovokují k  ostré reakci. V návalu nadšení nad radikálním obratem v milostných vztazích, pořádně zamáváte se svými úsporami.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Rodina netrpělivě čeká, co jste pro ni na volné dny připravili. Fantazii se meze nekladou, Musíte se předvést. Pokud máte nového partnera, přijde chvíle, kdy budete muset dokázat, že jste s to kvůli němu ledacos obětovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pár dní u vody či na chalupě by partnerovi a dětem udělalo radost. Nemusíte spěchat s kosmetickými zákroky a novým účesem. Nové známosti se budete líbit i tak. Jistá osoba se pokusí využít toho, že potřebujete její pomoc.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Depresivně na vás působí pohyb Saturnu. Velice škodlivou reakcí by byl útěk do nereálného světa snů. Stálo by ta to obnovit jedno staré, osvědčené přátelství. Potřebujete mít vedle sebe někoho naprosto spolehlivého.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nestrkejte nos do osobních záležitostí kamarádů. Všechno co se dozvíte, raději okamžitě pusťte z hlavy. Velmi pravděpodobně se totiž neudržíte, dáte to někde k dobru a je oheň na střeše. Jistá osoba se pokusí si vás zavázat.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

V nejasných situacích se nebojte mlčet, i to může být velice výmluvné. Nezapomínejte na neustálou obnovu fyzických a duševních sil, budete je potřebovat. Slibně se rozvinou vaše vztahy s okolím. Díky tomu se rozšíří vaše možnosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Najdete zájemce o koupi auta, bytu nebo něčeho jiného, co nabízíte k prodeji.  Nebude snadné přesvědčit partnera, aby nepožadoval nesmyslně vysokou částku. Hodně neotřelým způsobem vám vyzná lásku dávný ctitel. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Těžkou hlavu vám udělá partnerova nestálost a náladovost. Chvílemi by vás láskou snědl, aby vám vzápětí udělal dlouhé kázání kvůli naprosté maličkosti. Raději se příliš nevybavujte se závistivými příbuznými a sousedy

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jisté potíže vás čekají doma. Partner, podporován příbuznými, přijde s hodně naivním nápadem. Pozor na přehnané reakce, važte slova. Na stráži vašeho milostného života stojí Venuše varující před pletichami třetích osob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám