Hlavní obsah

Horoskopy na středu 31. ledna 2018

Novinky, sojka

Vyzrát můžeš na mnohé, ale ne na všechny

Článek

 BERAN (21.3. – 20.4.)

Budete pořádně nedůtkliví, hned tak někdo se vám nezavděčí, s ničím nebudete spokojení. Nebylo by divu, kdyby vám někdo řekl něco hodně ostrého. O tom, že byste to uznali, však nemůže být řeč, naopak se

BÝK  (21.4. – 21.5.)

Když budete chtít, dokážete mnohem víc, než vám někdo namlouvá. Využijte příznivé planetární konstelace, odložte všechno nepodstatné a nedůležité. Chcete-li provést nějaké změny, intuitivně vycítíte co je správné.

BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Máte nos na výhodné obchody. Jen těžko by vás mohl někdo doběhnout a ošidit. Peníze dáte jen za něco, z čeho budete mít dlouhodobý prospěch.  Pružnější byste mohli být v partnerských vztazích. Netrvejte tvrdohlavě na svém.

RAK (22.6. – 22.7.)

Respektujte soukromí svých blízkých. Vaše snaha řešit některé problémy za ně, by je zřejmě urazila.  Zavolejte přátelům, případně je navštivte. Jupiter hovoří o tom, že jim tím uděláte radost. Cítí se poněkud osamocení.

LEV (23.7. – 22.8.)

Nedělejte si iluze, vulkánem vášní dnes nebudete, ale o to ochotněji si s partnerem vyrazíte do veselé společnosti, případně do kina. V zaměstnání vás zaskočí neschopnost dlouholetého kolegy přiznat chybu. Zdržte se komentáře.

PANNA (23.8. – 22.9.)

Vyhýbejte se konfliktům, jejich negativní důsledky budou větší než byste očekávali. Nad kritikou lidí, kteří sami ještě nic nepředvedli, mávněte rukou, ti vám za rozčilování nestojí. Ozve se vám někdejší nepovedená známost.

VÁHY (23.9. – 23.10.)

Nevěřte tomu, že někdo vyřeší vaše problémy za vás. Naslibuje vám hory doly, ale skutek utek. V práci postupujte opatrně krok za krokem, pomaloučku, polehoučku. Pohyb Neptunu zaručuje, že dosáhnete svého.

ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Neexistuje situace bez východiska. Neztrácejte proto naději ani v kritických momentech, kterých dnech zažijete hned několik. Venuše s Lunou vás spolehlivě ochrání před jakýmkoli nebezpečím.  Důležité je, nepropadat panice.

STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Potíže s koncentrací o sobě dají znát při úředním jednání. Mohlo by se stát, že budete souhlasit s něčím, co vám neprospěje. Nechte si otevřená zadní vrátka, poníženě požádejte o odklad důležitých konečných rozhodnutí.

KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Padnou slova, která vás donutí hluboce se zamyslet. Zjistíte, že vás někdo už delší dobu vodil za nos. Doma tlumte diskuse o penězích, šance, že se shodnete, není velká. Náročné budou zvláště dospívající děti.

VODNÁŘ                                                   21.1. – 20.2.

Doplatit byste mohli na rutinní postup a přehnané sebevědomí. Přemýšlejte o tom, co děláte. Přistupujte i k mechanické práci, jako byste ji dělali poprvé. Pozor na přechodech, nevstupujte zbrkle do rušné vozovky.

RYBY (21.2. – 20.3.)

Nepřeceňujte své návrhy a neurážejte se, když je šéf nebo partner odmítnou.  Je to lepší než kdyby je vzali za své. Za čas se ukáže, že jste se mýlili. Potěší vás přízeň a projevy sympatií opačného pohlaví. Pohotově toho využijete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám