Hlavní obsah

Horoskopy na středu 28. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co nezdolá génius, zdolá nezbytnost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Investujete do podniku přátel nebo mladého příbuzného. I když to pojmete spíše jako projev dobré vůle, komerční výsledek vás mile překvapí. Dobře se budete cítit ve větší společnosti, ochotně navážete nová přátelství či známost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potřebný dojem na šéfy uděláte v případě, že iniciativně převezmete odpovědnost a zdržíte se v práci. Nelze vyloučit další mrzutost s neustále nespokojenou příbuznou. Fakt, že se potom u vás delší dobu neobjeví, vás určitě potěší.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nové okolnosti vás donutí více se starat o problémy malých i velkých dětí. Hlavně se s partnerem neobviňujte, kdo dělá hrubé výchovné chyby. Výsledkem bude hádka, na kterou doplatí především vaše ratolesti.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Úbytek sil je přechodný, brzy se vám vrátí dřívější forma. Pro jistotu se však nepřetěžujte a plnění některých úkolů klidně odložte na další dny. Pozvání na milostnou schůzku neodmítejte. Mohli byste se nešťastně ukvapit.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedělejte si výčitky kvůli chvilce odpočinku. Něco vytýkat vám může jen příkladný sobec nebo hlupák. Slibně se rýsuje vývoj vaší kariéry. Nadějný důkaz vám přinese dnešní odpolední pracovní schůzka. Nebojte se náročných úkolů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Buďte vstřícnější v zaměstnání. Neuškodí, když ustoupíte v drobných věcech a přestanete se přehnaně obávat konkurence. Spíše než na budoucnost se soustřeďte na současnost. Nemusí být nejlepší jen to nové.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Konstelace Jupiteru s Neptunem vytváří příznivé podmínky k tomu, abyste znásobili své hmotné statky a zajistili si vyšší pravidelný příjem. Bylo by velkou chybou tvářit se skromně, když vám někdo nabídne možnost si přivydělat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Problémy a stížnosti dospívajících potomků berte s nadhledem. Jejich představa, že za ně všechno vyřídíte, případně i zaplatíte, bude silně přehnaná. Navíc je téměř jisté, že svoje současné potíže úmyslně zveličují.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zneklidňovat vás může náhlý klid ve vašem okolí. Věnujte pozornost i sebemenším náznakům blížících se změn nebo konfliktu. Zatím se znepokojovat nemusíte. Pohyb Merkuru napovídá, že žádné zemětřesení na pořadu dne není.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nedostatek času vám vynahradí slušná odměna. Nezadané pohltí románek se starší, zadanou osobou. Pečlivě zvažte, má-li takový vztah budoucnost. Pokud jde o zdraví, mohou se nečekaně ozvat staré potíže.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Mohli byste propásnout skvělou šanci vylepšit si životní úroveň. Dílem vinou vlastní lenosti, dílem lhostejnosti k dobrým nápadům. Ve společnosti s vámi bude flirtovat osoba, která má problémy ve vlastních citových vztazích.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

S nadhledem a mimořádně šikovně si vyřídíte účty s člověkem, který se vás pokusí hanebně doběhnout. Upevníte svoji autoritu, takže vás následně požádá hned několik lidí o radu. Nebojte se přiznat, že nejste vševědoucí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám