Hlavní obsah

Horoskopy na středu 23. září 2015

Novinky, sojka

Lidská ústa jsou mocnější než velká řeka

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nadřízení něco zamýšlejí. Musíte zjistit, jakou v jejich plánech hrajete roli. Nemůžete se dát zaskočit. Někdo musí vědět víc, najděte ho a nechte se poučit. Využijete-li příznivé konstelace planet, dokončíte i odložené resty.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Rozmyslete si, zda půjčku, o které uvažujete, skutečně potřebujete. Dnes by bylo lepší se tíživým závazkům vyhnout. Nedejte se zmást tím, že vás jistá osoba bude kritizovat. V případě konfliktu se překvapivě postaví za vás.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Hrozí vám, že podlehnete sebeuspokojení a povolíte v úsilí, s jakým směřujete k svému cíli. Vaši protivníci by to uvítali. Citlivě zaznamenáte rozdíly v chování a názorech lidí, kteří vás obklopují. Nedáte se zmást líbivými názory.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Intuice velí nic neodkládat na pozdější dobu. Objeví se totiž další nepředvídané povinnosti, které vám zaberou spoustu času. Ve vypjatých situacích si vzpomenete na někoho, kdo vám nedávno nabízel upřímnou pomoc.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dvojnásob pozorní musíte být v případě, že zastáváte vyšší funkci. Někdo má zálusk na vaše místo. Náklady na domácnost opět značně převýší vaše příjmy. Rozzlobí vás zastaralé názory partnerových rodičů, ale vyhubovat jim nemůžete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vaše snaha sjednat velký obchod nebo finanční transakci bude úspěšná. Dostanete nápad, který se konkurenci bude zdát směšný a proto ho, ke své smůle, podcení. Kolega vám dnes naznačí, že mu nejste lhostejní.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nadřízení se vás pokusí doběhnout. Buďte pozorní a do ničeho se nehrňte. Hlavně se nedejte vyprovokovat slibem vysoké odměny. Uznání dojde vaše vytrvalá snaha získat sympatie půvabné osoby opačného pohlaví.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neprosazujte názory a nápady, které by mohly někoho poškodit. Projeví se u vás jistý sklon k sobectví a určitá lhostejnost k lidem v okolí. Máte-li vedlejší známost, varuje Venuše před nebezpečím, že se o vašem vztahu dozví někdo, kdo by neměl.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Předehrou k dokončení důležité záležitosti bude lítý boj s nechápavým nebo zapšklým úředníkem. Spíše než příslušné paragrafy bude účinnější silný hlas a rána do stolu. Osoba, která s vámi dnes bude flirtovat, to nemyslí zcela vážně.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Odpovídající pozornost věnujte plánům přátel nebo vašich známých podnikatelů. Dobře vědí, o čem mluví. Nezapomeňte splnit svůj slib a zavolat příbuzným, netrpělivě na to čekají. Rychlá pomoc nebo rada se počítají dvakrát.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Planetární konstelace přeje pobytu ve větší společnosti. Snadno budete komunikovat s neznámými lidmi a navazovat nové vztahy. Soustřeďte se na to, na čem právě pracujete. Hrozí vám, že se upnete k nereálné představě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jen s velkým sebezapřením se vyrovnáte s faktem, že se partner plete do vašich záležitostí více, než je zdrávo. Na obzoru se rýsují neshody s lidmi z okruhu vašeho nadřízeného. Raději moc nemluvte, všechno mu donesou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám