Hlavní obsah

Horoskopy na středu 18. října 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buď sám sebou, stejně to dlouho neutajíš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Bouřlivá diskuze s kolegy nebude mít konce, znovu se vynoří staré sporné otázky. Planety doporučují včas se stáhnout a projevit ochotu k ústupkům. Zamilované mile překvapí partnerova ochota přizpůsobit se jejich programu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Krajní opatrnost vyžaduje dohoda s novým klientem nebo společníkem. Je to smutné, ale hrozí vám, že stanete obětí nehezkého podvodu. Než cokoli podepíšete, vyžádejte si podrobný právnický rozbor  chystané smlouvy.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Těžkou hlavu budete mít s dětmi, přesněji řečeno s jejich školními výsledky. Než vyrazíte do školy pohovořit si s učiteli, promluvte si s nimi. Možná toho nakonec nebude zapotřebí. Všechno se postupně srovná.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Uvidíte se s někým, kdo vás již několikrát zval na schůzku. Předmětem vašeho rozhovoru bude jeho návrh na společnou investici nebo obchod. Nesmíte být moc podezřívaví a nedůvěřiví. Merkur varuje, že byste si uškodili.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jednání na úřadech půjde ztuha jen z počátku, později se vám podaří obrousit hrany a věci se začnou vyvíjet pro vás pozitivním směrem. Zamilovaní dostanou příležitost předvést se v tom nejlepším světle před novým idolem.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

V práci se nesmíte šetřit. Nadřízení uvažují o vašem povýšení a budou vás v následujících dnech z povzdálí sledovat. Byla by chyba dát jim důvod k změně vašeho vysokého hodnocení. Při sportu si hlídejte lokty a kolena.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepřikládejte přílišnou váhu řečem lidí, o kterých víte, že nemají rádi ani vás, ani vašeho partnera. Budou si nestydatě vymýšlet, s cílem vás rozhádat. Důkladný rozbor vyžaduje zdánlivě výnosná nabídka, na internetu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.12.)

Na jakoukoli schůzku či jednání jeďte o pár minut dříve. Kvůli objížďkám a práci na silnici ztratíte spoustu čas a druhá strana nemusí být ochotná na vás dlouho čekat. Silné sympatie vám dá najevo zadaná osoba.

STŘELEC ( 23.12. – 21.12.)

Pozorně sledujte kolegy, budou-li si špitat v koutku kanceláře nebo dílny, je to jasné. Něco se děje, musíte rychle zjistit, o co jde. Počítejte však spíše s tím, že vám nikdo nic konkrétního neřekne. Nezbývá vám, než čekat.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Uvolní se místo, o které máte enormní zájem. Na nic nečekejte a okamžitě podnikněte nezbytné kroky. Konstelace Jupiteru s Uranem není špatná. Když si pospíšíte, brzy dosáhnete svého vytouženého cíle. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V koncentraci vám bude bránit neustálé zvonění telefonu a jeden návštěvník za druhým. Nebylo by divu, kdybyste kolem poledne ztratili nervy a na někoho silně zvýšili hlas. Nevyhnutelný konflikt bude krátký, ale ostrý.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Při plnění pracovních povinností poznáte nejen půvabnou, ale hlavě profesionálně mimořádně schopnou osobu opačného pohlaví. Hodnou chvíli budete sbírat odvahu, ale osmělíte se a pozvete ji na schůzku. Neodmítne vás.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám