Hlavní obsah

Horoskopy na středu 17. června 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šťastný je ten, kdo našel štěstí v rodině

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Jako problém by se mohla ukázat nejasná situace kolem vašeho postavení ve firmě. Zkuste si promluvit se šéfem. Díky vnitřní síle ho můžete přimět k změně četných názorů. Potrápit vás mohou bolesti kloubů a zad.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Řídit se musíte nejen rozumem, ale také intuicí. Planety radí, zvláště v milostných vztazích, jít za hlasem srdce. Nedejte na cizí řeči a názory, později byste litovali. Nevěřte tomu, že vám může zlepšit náladu procházení obchodů. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vyhýbejte se konfliktům s lidmi, kteří neovládají emoce. Jste dnes poněkud přecitlivělí a snadno jim naprosto zbytečně ustoupíte. Nepřehánějte to s obavami o zdraví svých blízkých. Mohlo by se stát, že sami onemocníte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nadhled prokážete ve chvíli, kdy příbuzní plácnou hloupost. Okamžitě intuitivně vycítíte, že nemá smysl z toho vyvozovat přehnané závěry. Je načase, abyste se začali vážně starat o své zdraví, zejména fyzickou kondici.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Čekají vás nové, náročné povinnosti. Než dnes na něco kývnete, pozorně si prostudujte, co se po vás vlastně chce. Nelze vyloučit dobře skrytý pokus vás doběhnout. Pokud budete spoléhat na cizí pomoc, daleko to nedotáhnete.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Mnohé vám usnadní cit pro situaci a jemné chování. Uděláte sympatický dojem na kolegy, nadřízené i na úřadech. Někteří lidé změní názor a pomohou vám s něčím, co včera rozhodně odmítali. Jste-li nemocní, pomohou vám nové léky.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Napadne vás vzteklý sok v lásce, budete muset čelit nevybíravému útoku konkurence. Hodil by se vám spolehlivý spojenec. Z práce spěchejte domů, jsou věci, při kterých nesmíte chybět. Společně už něco kloudného vymyslíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Váš milostný vztah ohrozí pletichy bývalého přítele nebo nepřejícný příbuzný. Přijde to dost nečekaně, takže asi nezvolíte nejlepší způsob obrany. Urazit se může známý či soused, od kterého odmítnete koupit použitou věc.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Únava z vás spadne ve společnosti přátel a lidí, se kterými můžete hovořit bez toho, že byste museli vážit každé slovo a bát se nevraživé reakce. Zmate vás silný pocit, že jste se zamilovali. Zůstaňte v klidu, brzy to pomine.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V souvislosti s jistou záležitostí se blýská na lepší časy. Známý využije svého vlivu a na správném místě za vás ztratí slovo. Hrozí vám, že neuváženě vyhodíte peníze za něco, co vám ani rodině k ničemu neposlouží.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opakující se nejistota a nestálost jsou důsledkem konstelace Marsu a Saturnu. Vyhýbejte se lidem, kteří vás často kritizují, nepouštějte se do řešení problémů, o kterých víte, že jsou nad vaše momentální síly.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

Pozor na sklon k zlehčování potíží a označování některých povinností za nudnou maličkost. Ani se nenadějete a zjistíte, že jste po krk v maléru. Flirt, o kterém uvažujete, si vyžádá velké nasazení a bude finančně náročný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám