Hlavní obsah

Horoskopy na středu 12. února 2014

Novinky, sojka

Neříkej nikdy nic jasně a prostě, pokud pro to nechceš trpět

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vaše předsevzetí, že budete důslednější, nesmí přerůst v trapné puntičkářství. Pohyb Saturnu přináší hrozbu zbytečných sporů a nedorozumění. Nejde ani tak o práci, jako o vaše partnerské vztahy. Pozor na slídila ze sousedství.¨

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Připravte se na neshody v domácnosti. Nejde ani tak o děti a partnera, jako o potíže s odpadem, vodou či rozbitým zámkem. Berte to jako příležitost dokázat rodině, jak rychle a šikovně si dokážete s karamboly poradit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Váš zájem se soustředí především na rodinu. Dění v práci či ve škole ponecháte zatím stranou. Při troše štěstí vás kolegové a známí pochopí a podle možností vám pomohou. Vytočit vás může nebetyčně drzá lež.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Postavení planet přeje zahájení změn, o kterých jste nedávno hovořili s blízkými osobami. Není se čeho bát, stačí udělat první, třeba i nepatrný krůček. Bylo by hodně špatné, kdyby vám elán a odvaha došly už nyní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Z klidu vás vyburcuje podivná zpráva. Hlavně nepanikařte, s překvapením zaznamenáte, že se můžete spolehnout na někoho, koho jste dosud podceňovali. Pokud máte před sebou nějakou cestu, odjeďte jak nejdříve.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Okolnosti vás donutí jednat s někým, komu plně nedůvěřujete. Nepřehánějte to s nadějemi, které vážete s podporou přítele. Rád by vám pomohl, ale jsou věci, na které nestačí. Záleží spíše na vás, zda se nezaleknete vlastních odvážných představ.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Udobříte se s přítelem, který vás nedávno naštval. Těžké a na nervy náročné jednání předpovídá pohyb Marsu. Splnit to, co od vás šéf vyžaduje, by šlo jen za cenu desítek přesčasových hodin. Asi se postavíte na zadní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ovlivněni protřelým a sebevědomým známým, se můžete dopustit hrubé chyby. Musíte si věřit, nikdo není neomylný, ani staří zkušení kozáci. Nastartovat perspektivní flirt můžete cestou veřejnými dopravními prostředky.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Najdete odpověď na otázku, která vás trápí už několik dní. Inspirovat vás budou děti, jejichž fantazii mnohdy podceňujete. Náznak krize se objeví ve vztazích mezi blízkými příbuznými. Luna vám přisoudila nevděčnou roli prostředníka.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Na důležité záležitosti přijde řada po poledni. K vyřízení méně naléhavých věcí, proto využijte dopoledne. Z letargie vás nedostane ani rozzlobený klient, obchodní společník nebo žárlivý milenec.

Nepodléhejte dojmu, že vám něco utíká.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ignorujte kolegy špitající si v temných zákoutích firmy. Od podezřelých pletich se držte kilometr daleko. Merkur varuje před spojenectvím s nevhodnými lidmi. Platí to rovněž v případě vašich soukromých záležitostí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Do veselé společnosti vás budou lákat přátelé. Není důvod je odmítat, ale musíte najít sílu včas odejít. S potupujícím časem se budou dít věci, o kterých je lepší nechat si později jen vyprávět. Zvažte komu půjčíte klíče od auta a chaty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám