Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 3. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hluboká moudrost vyrůstá ze silných pochybností

Článek

BERAN    21.3. – 20.4.

Více dbejte o svoji postavu, dejte vyniknout tvarům, kterými se můžete pochlubit.  Ve společnosti vám to pomůže získat nové příznivce a obdivovatelky.  Domů se vraťte včas, ještě večer budete mít důležitý telefonát.

BÝK   21.4. – 21.5.

Díky příznivé planetární auře stihnete všechno, co si naplánujete. Mohou to být jak návštěva supermarketu, tak výlet za město. Váš organismus vám bude za trochu čistého vzduchu a zdravého pohybu vděčný.

BLÍŽENCI   22.5. – 21.6.

Zbavíte se předsudků vůči některým lidem. Neptun přispěje k tomu, že se setkáte v zcela jiné, mnohem příjemnější situaci, takže se můžete chovat naprosto přirozeně a svobodně. Bolest chodidel odstraníte důkladnou masáží.

RAK   22.6. – 22.7.

Měli byste ocenit přejícné gesto příbuzných. Pokud to neuděláte, hrozí vám delší, zcela zbytečné odcizení.  Budete-li odpoledne připravovat nějakou pochoutku, nezapomeňte pozvat sousedy nebo příbuzné. Prospěje to vašim vztahům.

LEV   23.7. – 22.8.

Máte hned několik možností jak příjemně strávit dnešní den. Venuše s Lunou přejí rodinnému životu a společenským stykům.  Záleží jen na vás, pro co se nakonec rozhodnete. Nepříjemnosti by se vám měly vyhnout.

PANNA   23.8. – 22.9.

Budete překypovat iniciativou a nápady, chvílemi poněkud šokujícími. Odvaha s jakou se budete chtít pustit do náročných oprav, právem vyvolá u partnera jisté obavy. Nepočítejte s tím, že by vám k nim dal okamžitý souhlas. 

VÁHY   23.9. – 23.10. 

Ve společnosti lidí, které máte rádi, se rychle zbavíte nesmělosti a rozpovídáte se o svých starostech. Potěšíte tím partnera, který už se začínal trápit, že vám nemůže nijak pomoci. Vnitřní oheň ve vás rozpálí Mars.

ŠTÍR   24.10. – 22.11.

Jupiter s Uranem vybízejí k sportovní a fyzické činnosti.  Máte šanci vyniknout a dokázat okolí, že stále ještě máte sil na rozdávání. Ti ctižádostivější asi podniknou výlet na běžkách nebo zajdou do nejbližší posilovny.

STŘELEC   23.11. – 21.12.

Vyhýbejte se podřadným restauracím a bufetům.  Hladem ani žízní určitě neumřete. Vyplatí se vám vyhledat takový podnik, kde se nemusíte bát infekce. Její průběh by byl velmi rychlý a nepříjemný. Důsledky také.

KOZOROH   22.12. – 20.1.

Máte-li pocit, že váš idol stále nezabírá, doporučuje Luna změnit barvu oblečení. Vybírejte veselé odstíny a efekt se dostaví téměř okamžitě. Jednejte rychle, odpoledne už byste měli mít svůj cíl na dosah ruky. 

VODNÁŘ   21.1. – 20.2.

Najde se výtečník drze strkající nos do vašich záležitostí. Uděláte nejlépe, když ho utnete v půli věty.  Když se urazí a odejde, jedna nula pro vás. Během delší procházky jak po městě, tak na horách vás potká nevšední příhoda

RYBY   21.2. – 20.3.

Zdá se, že budete muset přemoci lenost a pustit se do nějaké jednotvárné práce. Nikdo ji za vás neudělá. V případě, že jste rodině naslibovali, co všechno o víkendu zvládnete, máte smůlu, bude vám to neustále připomínat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám