Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 2. prosince 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytrhni si trn vlastní rukou

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Planety důrazně doporučují vyvarovat se stresujícího spěchu a zmatků. V případě, že by na vás naléhala mladší osoba, můžete sklouznout k hrubostem, za které se budete později stydět. Klidně častěji odpočívejte.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Jako vyměnění budou příbuzní, kteří by rádi, abyste je navštívili. Rádi zapomenete na drobné neshody a zřejmě se k nim vypravíte. Trochu slabší fyzická kondice by vás měla varovat před dlouhým sezením za volantem.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Náladu vám zvedne slibná šance na vzrušující víkendový románek. Venuše s Uranem naznačují, že by jím nemuseli pohrdnout ani zadaní. Jistá hrozba pozdějších potíží však tady je. Opatrnost vyžaduje manipulování s elektrospotřebiči.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Mars pomáhá osobám dbajícím o linii. Dnes byste se měli bez větších problémů zbavit alespoň několika dekagramů přebytečného tuku. Příležitostí k rychlejšímu pohybu budete mít dost a dost. Jde jen o to, nesedět doma.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Postupně se zbavíte pesimistických myšlenek a spoustu věcí uvidíte v růžovějších barvách. Důležitou roli přitom sehraje rozhovor s milou osobou. Hlídejte si zdraví. Důsledně se vyhýbejte povzbuzujícím prostředkům, hlavně alkoholu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Řešení problému, kterému se snažíte vyhnout, neuniknete, ale konečné slovo lze odložit. Dráha Jupiteru potvrzuje, že nic nehoří. Pomocí dobrého jídla a pití se vás pokusí přimět k neuváženému slibu blízká příbuzná.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neberte na lehkou váhu chmury na čele svých dětí. Musíte si spolu, případně i s partnerem sednout a na rovinu si pohovořit. Možná potřebují vaše zastání. Pozor na ošklivý pocit závisti, že jiní si mohou dovolit více než vy.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zatímco vzhledem k planetární konstelaci si starosti s realizací dnešního programu starosti dělat nemusíte, s ohlasem známých a rodiny to bude slabší. Setkáte se s nedůvěrou, skrytou kritikou a ironickými pohledy.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepřehánějte to se sportovní aktivitou. Planetární aura není nejlepší, může se přihodit ledacos. Příbuzné a známé, kterým nemůžete nebo nechcete vyhovět, ukonejšíte sliby a lichotkami.  Opatrně s užíváním nových léků.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Naléhání dětí a partnera, abyste vyrazili do blízkého obchodníka centra, dlouho odolávat nedokážete. Vaší jedinnou možnosti, jak zachránit rodinný rozpočet, je nechat doma platební kartu. Měla by stačit hotovost v peněžence.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Problémy budete brát s humorem a ještě stačíte mírnit partnera. Konstelace Marsu s Uranem varuje před napětím, které prohloubí spory se staršími příbuznými nebo sousedy. Nebudete jediní, koho budou nesmyslně osočovat.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Posíleni vibracemi Marsu seberete odvahu a jisté arogantní osobě bez obalu řeknete, co si o ní myslíte. Sledovat její reakci bude nesmírně zábavné. Vynalézavým způsobem vám ozvláštní odpoledne dospívající ratolesti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám