Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 15. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zle jest, když jazyk před rozumem ubíhá

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Získáte zkušenost, která vás přesvědčí, že jsou věci, o kterých nemusí nikdo vědět. Rychle vám dojde, že pravda, jakkoli taktně podaná, může ublížit. Nedávejte si vinu za něco, co způsobí někdo jiný. Naříkali byste od rána do večera.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Celý den vás budou pronásledovat rozporuplné pocity. Vyrazíte kupředu, ale zastavíte se. Náhle vás totiž opustí odvaha. Naslouchejte hlasu svého srdce a neuděláte chybu. Podobné pocity nelze brát na lehkou váhu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Dnešní den bude díky postavení Jupiteru s Uranem poměrně klidný, bez výstřelků. Máte možnost dokončit některé domácí práce a opravy. Večer dostanete příležitost sejít se s někým, kdo vás má rád a netrpělivě na vás čeká.   

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Konečně se dostanete někam, kde jste měli být už dávno. Naštěstí se od té doby nic nezměnilo a všechno si pohodlně prohlédnete a vyřídíte dnes. Vašimi silnými zbraněmi jsou milý úsměv a laskavý, vtipný projev.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Planety vás přesvědčí, že to, co se mát stát, se také stane. Pro vás je to důvod k radosti a uspokojení. Půjde o odměnu za vaši dosavadní trpělivost a optimismus. Neměli byste se promáčet, hrozí vám ulehnutí na lůžko.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Opatrnosti neuškodí ani při běžných domácích úkonech. Zatímco na lyžích nebo na bruslích budete mít obratnosti na rozdávání, můžete něco paradoxně zkazit nebo si ublížit v kuchyni či koupelně. Vyhněte se komentování úrovně sousedských vztahů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Přátelé budou vlídně naladěni a rádi vás uvidí, zejména pokud jim nabídnete zajímavý program. Máte předpoklady stát se organizátorem zábavy. Pozor na ctitele, kterému jde jen o pár vzrušujících chvil a pak vás nechá být.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Venuše s Lunou vám dodají odvahu k tomu, abyste si otevřeně pohovořili s partnerem nebo jiným blízkým příbuzným. Velká část z toho, co máte na srdci je překvapí, ale po chvíli vám dají za pravdu. Vašim vztahům to jen prospěje.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebuďte zbytečně úzkostliví, budete-li chtít, můžete si dnes vytvořit prostor k nové aktivitě. Budete-li trpěliví a nedáte se odradit první reakcí okolí, dosáhnete do večera svého. Budete neobyčejně výmluvní a přesvědčiví.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neodmítejte kontakty s cizími lidmi. Budete překvapeni, jak si začnete po pár minutách rozumět. Atmosféra k navázání nového přátelství je příznivá zejména na horách. Nelze vyloučit, že vzbudíte u partnera žárlivost.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Špatná nálada vás přejde krátce po probuzení, poté co zavolá nebo se objeví někdo, koho máte rádi. Poněkud prodražit se může posezení v lepším podniku. Ani před větší společností se nestyďte a zkontrolujte účet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nešetřete chválou na adresu lidí, kteří mají něco, co se vám líbí a co vám imponuje. Lhostejno, jestli skvělé charakterové vlastnosti nebo velký majetek či hezkou věc. Uděláte jim radost a rázem se stanete jejich oblíbencem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám