Hlavní obsah

Horoskopy na sobotu 12. listopadu 2016

Novinky, sojka

Jen velkým lidem přísluší mít velké chyby

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Plánovaná cesta si vyžádá drobné doplňky, ale výsledek tomu bude odpovídat. Partner i děti budou nadšení. Vadou na kráse by mohl být drahý a k tomu ne zrovna dobrý oběd či večeře v zdánlivě luxusní restauraci.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Stačí slabší chvilka nebo malé zaváhání a nedokážete zabránit nechtěné návštěvě. Vnutit se k vám pokusí neoblíbení příbuzní, nudní známí nebo drzí sousedé. Myslete na své nejbližší, který byste zkazili slibný volný den.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Luna nabízí příležitost pokračovat v nadějném rozhovoru se starým kamarádem. Neváhejte a nic neoddalujte. Dozvíte se zajímavé věci a dostanete pár cenných rad a originálních tipů. Večer asi vyrazíte někam za kulturou.

RAK ( 22.6. –  22.7.)

Celý den budete muset krotit nezřízenou chuť na dobrou baštu. V tom případě by bylo nejjistější vyrazit někam, kde můžete uspokojit svoje chuťové buňky. Počítejte s tím, že to nebude levné. Zvláště půjdete-li s partnerem nebo s rodinou.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Ve všem můžete plně spolehnout na podporu rodiny a přátel. Znovu se přesvědčíte se o tom, jak jim na vás záleží. Nezveličujte dopad partnerského konfliktu. Hádka očistí atmosféru a znásobí teplotu vzájemných citů.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pokud jde o trávení volného času, uspokojí vás jen něco originálního. Začínáte se nudit a potřebujete najít nové pole působnosti. Rozhodně byste však neměli hledat rozptýlení v náruči zadaných osob. Odhalení vám způsobí potíže.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Trápíte-li se kvůli neshodám s příbuznými, zajděte k nim s dětmi. Osvědčí se jako vynikající diplomaté.

Fyzickou kondici si upevníte pomocí delší procházky. Nemusí to být žádný chodecky závod. Stačí normální chůze a zhluboka dýchat.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Trváním na přehnaném perfekcionismu otrávíte celé širé okolí. Nespoléhejte na to, že vás někdo pochválí a bude následovat. Naopak, budete všem pro smích. Faktem ale je, že byste mohli opravit dlouho nefunkční žehličku nebo pračku.

STŘELEC  ( 23.11. – 21.12.)

Máte velkou šanci na nalezení své druhé polovičky. Podmínkou je, že budete trávit více času mezi lidmi, nejlépe ve veselé společnosti. Mars doporučuje zdržet se příkrých soudů a kritických poznámek. Připravíte se o sympatie.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Domácí povinnosti rozdělte spravedlivě mezi členy rodiny. Nebuďte naivní, nesnažte se všechno udělat a stihnout sami. Někomu se to sice nebude líbit, ale ustoupit nemůžete. Nebylo by to výchovné. Nebude snadné prosadit svou.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nerozčilujte se, když ráno zaspíte. Nic tak hrozného se nestane. Se vším si poradíte a všechno doženete. Partner nebo děti budou možná nevrlí, ale vy už je srovnáte. Hlavně však musíte být neustále mírní a laskaví.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Ve vašem milostném vztahu se budou střídat vlny vášně s hádkami, ale situace se brzy zklidní a budete jako dva holoubci. Obdržíte-li pozvání do restaurace, nedělejte si starosti s penězi. Zaplatit by měl váš hostitel, jinak nestojí za jediný pohled.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám