Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 5. února 2018

Novinky, sojka

Teprve ten, kdo třikrát zakopne, bude znát cesty života

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Podivný, těžko definovatelný vnitřní pocit, vyvolaný aurou Neptunu, vás přiměje k výrazným změnám dosavadního způsobu jednání. V některých případech budou následovat i nový účes a styl oblékání. Všechno jasně k lepšímu.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nejdůležitější pro vás budou záležitosti partnera a hledání řešení složitého právního problému. Nakonec se s tím vyrovnáte, ale pořádně se zapotíte. Vyhýbejte se lidem, kteří všechno vidí v temných barvách. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Odstraníte překážku, kterou vám úmyslně postavil do cesty nějaký dobrák. Pozor na pozdní návrat domů, nebo podivný noční telefonát. Partner by byl silně podezíravý a hned tak byste se zase do lůžka nedostali.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nadřízení se vás pokusí přemluvit k něčemu, do čeho se vám moc nechce.  Postavení planet vám velkou šanci na odpor nedává.  Čím kratší je vaše známost, tím menší naději máte na to, že konečně dosáhnete svého.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Bude s vámi těžké pořízení. Nedáte se zatlačit do kouta, ani kdybyste neměli pravdu. Je to s podivem, ale kolegové, partner i sousedé vám po chvíli raději ustoupí. Mladší ročníky čeká jisté zklamání při pokusu o flirt.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dávejte si pozor na to, co říkáte. Snadno se stane, že někoho urazíte nebo se ho dotknete. Než podniknete nějaké rázné kroky, ověřte si všechny informace a hlavně nevěřte šeptandě. Planety varují před trapasy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Možná dostanete šanci nahradit kolegu, který se neosvědčil a nevyšel šéfům vstříc. K tomu, abyste si mohli odskočit z práce a vyřídit si soukromé věc,i potřebujete velkou vynalézavost. Nehádejte se s prodavači, nepomůžete si.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve špičkové formě nejste a odměna za splněné povinnosti nebude nijak oslnivá. S pomocí Jupiteru se s tím vyrovnáte, ale strhující výkon nepodáte.  Aktivní budete v milostných vztazích. V partnerových očích budete k nepoznání.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Planetární aura přeje cestování a poznávání nových, zajímavých lidí.  Merkur vám posílá vstříc někoho, kdo vás nechá vydělat docela slušné peníze. Nedejte se zmást jeho zdánlivě potrhlým projevem a řečmi.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neberte na lehkou váhu mladší kolegy a své dospívající děti, mohou mít občas víc rozumu než vy. Bylo by trapné na to přijít, až již bude pozdě.  V nabitém autobusu nebo tramvaji mějte neustále ruku na peněžence.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Možná vás to překvapí, ale v případě potíží s partnerem, radí Venuše s Lunou jít se poradit s tchýní. Jsou chvíle, kdy vám ochotně vyjde vstříc. Toužíte po originalitě, nebude pro vás snadné přizpůsobit se rutině.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bylo by dobré zapomenout na chybný krok z minulých dní. Omyl v práci nebo v lásce, všechno se dá s trochou snahy a vůle napravit. Dnes na to určitě máte, mohli byste se docela vytáhnout. Vyděláte i nějaké peníze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám