Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 29. ledna 2018

Novinky, sojka

Mladé stáří je dobré, staré mládí je k ničemu

Článek

BERAN  ( 21.3. – 20.4.)

Od samého rána se vám bude zdát život mnohem jednodušší a překážky menší než včera. Planety přejí zlepšení vztahů s podivínskými sousedy. Zdá se, některému prokážete malou službičku. Více času věnujte dětem.

BÝK  ( 21.4. – 21.5.)

Nedejte se znechutit potížemi v práci. Buďte vytrvalí a důslední, úspěch se rýsuje zcela zřetelně. Otravovat vás bude náladový známý. Nezavítejte oči před rodícím se milostným vztahem. Znovu se po letech zamilujete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nehrňte se do několika věcí najednou. Mnohem více dosáhnete tím, že se soustředíte jen na to hlavní. V lásce stačí natáhnout ruku a dostanete všechno, po čem toužíte. Zvažovat budete přihlášku do sportovního či zájmového klubu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete-li po partnerovi neustále něco chtít a k něčemu ho nutit, začne si připadat jako ve vězení.  Zkuste mu připravit program podle jeho gusta. Možná využijete pozvání na nějakou párty nebo větší společenskou akci.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedá se nic dělat, ale chcete-li něčeho opravdu dosáhnout, budete si muset svoji hrdost strčit do kapsy. Mohou se objevit záležitosti, které vás donutí změnit připravený program. Neváhejte a udělejte to, nebudete litovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nejdůležitější dnes budete vy, vaše přání a touhy. Budete se řídit zdravým egoismem a konečně uděláte také něco pro sebe. Záležitosti ostatních, odsunete na vedlejší kolej. Nepřetěžujte páteř, nezvedejte těžká břemena.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Čeká vás těžký, náročný rozhovor. Je třeba se předem vyzbrojit neprůstřelnými argumenty. Zvažte i návrhy, které se vám budou zdát poněkud nadnesené. Ledacos z toho, co se ještě včera zdálo nemožné, může dnes vyjít.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Budete mít sklon odkládat náročnější problémy na další dny. Planety řešení složitých otázek opravdu nepřejí, ale vystavíte se kritice nadřízených. Svoje osobní zájmy nezištně podřídíte rodině a přání blízkých příbuzných.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Schovejte drápky a nevyvolávejte zbytečné konflikty. Mnohé z toho, kvůli čemu se čepýříte, se dá vyřídit smírnou cestou.  Neuškodí se zamyslet nad tím, kdo vás neustále popichuje a provokuje. To nebude dobrý rádce.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Kvůli drobným úpravám domácnosti se ještě nemusíte finančně zruinovat. Pozor na rozhazovačnost a neuvážené kupování všeho, u čeho je cedulka s nápisem sleva. Uděláte něco navzdory svým ustáleným návykům.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

K dokonalému pocitu štěstí dnes potřebujete společnost opačného pohlaví. Neváhejte, zvedněte telefon, anebo rovnou za někým zajděte. Opatrně s konzumací sladkostí, dortů a zmrzliny. Běžte se raději proběhnout ven.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Drobné spory a neshody okamžitě obrátíte v žert, čímž si získáte sympatie kolegů i partnera. Svojí dobrou náladou nakazíte i své okolí. Není divu, že vám práce půjde od ruky a nenarazíte na větší problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám