Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 26. června 2017

Novinky, sojka

Jazyk je bez kostí, ale skály láme

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

V práci ani jinde to nepřehánějte se sebekritikou. Rivalové či konkurence toho hanebně zneužijí. Postavení Jupiteru s Uranem dává naději na příznivý obrat záležitostí spojených s paragrafy. Pořádně prověří vaši fantazii silný citový podnět.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

S podivnými nápady přijdou samozvaní odborníci z vaší firmy. Nebojte se podrobit je zasloužené kritice. Nadřízení vaši bdělost náležitě ocení. Inspirovat by vás mohla představa odměny zajišťující vám luxusnější dovolenou.  

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Merkur varuje před nadšením pro nereálný projekt. Možná váš, možná cizí, ale vyjde to nastejno. Zbytečně ztratíte spoustu času a energie. Zřejmě zklamete někoho, kdo vás přijde požádat o pomoc. Má smůlu, přijde v nevhodnou chvíli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Bylo by hodně smutné, kdybyste svůj hněv obrátili proti někomu, kdo vám nic neudělal. Maximální sebekázeň je na místě v citových vztazích. Nejde jen o projevy hrubosti, ale také o vymáhání si nesmyslných požadavků.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dařit se vám bude v zaměstnání, ale nesmíte diskutovat se šéfem a zpochybňovat jeho rozhodnutí. Nejenže vás nevyslyší, ale bude se vám dlouho mstít. Nadcházející dny vám přinesou příjemné chvíle s opačným pohlavím.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Osobě, kterou jste nespravedlivě kritizovali, se upřímně omluvíte. Je-li rozumná, tak vaši vstřícnost ocení. Dosáhnete vrácení peněz, o které jste přišli za podivných okolností. Nebude snadné obejít hloupý předpis.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nemusíte se obávat případných změn v zaměstnání. Proběhnou rychle a pro vás bezbolestně. Sebevědomí vám zvedne nový nápadník nebo ctitelka. Jste-li zadaní, můžete s tím mít potíže. Držte se při zemi.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Navzdory velké opatrnosti a vybranému chování neuniknete sporu s hrubým, konfliktním člověkem. Uklidnit vás může fakt, že sympatie zúčastněných budou jednoznačně na vaší straně. Více času budete věnovat rodině.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebudete-li si něčím jistí, raději se do ničeho nového nepustíte. V důsledku toho vám hrozí konflikty jak se slušnými lidmi, kteří vás nepochopí, tak s pokrytci, kteří by vás chtěli zneužít. Uran radí v klidu čekat na příležitost.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Konflikt vám hrozí ze strany lidí, kteří neovládají své emoce. Je jich ve vašem okolí dost a většinou je znáte. Náročná na nervovou soustavu bude rodinná diskuze na téma ubývajících financí. Narazíte na naprosté nepochopení.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

V práci se nebojte menšího rizika, nadřízení budou velkorysí a projeví pochopení pro originální nápady. Pokud hodláte podepsat novou smlouvu, nebo založit novou společnost, je k tomu dnešní den téměř ideální.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Dráha Saturnu předpovídá zvýšenou aktivitu lidí, kteří vám nepřejí. Chystají na vás ošklivý podraz. Naštěstí máte pro strach uděláno, takže s nimi pořádně zatočíte. Na výbornou zvládnete náročnou zkoušku či pohovor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám