Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 14. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je lehčí vládnout zemi než zvládnout rodinné záležitosti

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odpovědně zvažujte, koho můžete podpořit, aniž si uškodíte. Hrozí vám, že na sebe přivoláte bouřku, určenou někomu jinému. Dostanete pozvání k návštěvě významné instituce. Může to souviset se zajímavým návrhem.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Změní se váš vztah k jisté starší osobě. Její váhání ve chvíli, kdy ji budete potřebovat, se vás právem citelně dotkne. Zaujme vás informace, nad kterou ostatní mávnou rukou. Při troše fantazie jí můžete dokonale využít.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Podlehnete partnerovu naléhání a odmítnete pozvání, které vás osobně docela potěšilo. Na impuls Jupiteru se vrátíte k šikovnému staršímu nápadu. Ledacos je jinak než před časem, takže můžete znovu zkusit štěstí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nezadejte si s někým, kdo se netěší dobré pověsti. Stín pochybností padne i na vás. Byla by to voda na mlýn lidí, kteří proti vám neustále něco mají. V dobrém rozmaru koupíte partnerovi nebo dětem něco, co nebude zrovna levné.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S naléháním a vyhrožováním si na vás nikdo nepřijde. Budete tvrdí jako skála. V zaměstnání by měl být celkem klid, nemusíte se bát, že vám bude někdo šlapat na paty. Příjemné bude setkání s člověkem, kterého jste dlouho neviděli.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Postavení Jupiteru s Neptunem svádí k povrchnosti. Dávejte si pozor na zbytečné chyby. Důsledky by se dostavily později. Něčí netaktní poznámka vás tak dopálí, že se přestanete na chvíli ovládat. Naštěstí to tolik nepřeženete.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohne se záležitost, která vám brala chuť k jídlu a spánek. Běh událostí zvrátí pozitivní vibrace Luny.  Znovu zvážíte možnosti, které vám nabídla nedávná nabídka změny zaměstnání. Dnes uvidíte všechno mnohem optimističtěji.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Buďte pozorní v obchodech a při jízdě hromadnými dopravními prostředky. V davu lidí se skrývá darebák, který rád sáhne do cizí kapsy a tašky. Neutrácejte za věci kupované do zásoby. Spor s kolegy při rozdělování úkolů berte jako rituál.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neexistuje jediný důvod, abyste cokoli uspěchali. Aspekty Marsu a Neptunu nabádají k opatrnosti. Může jít o poměrně náročný den. Hlavně se nesmíte dát zatáhnout do cizích intrik a třenic. Hleďte si svého. Nemáte toho málo.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepodléhejte nadšení pro něco, co brzy pomine. Váš smysl pro objektivní posouzení složitých jevů je citelně oslabený, ani se nenadějete a uděláte chybu. Vaši aktivitu výrazně poznamená nárůst sympatií pro opačné pohlaví.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nebylo by moudré spoléhat jen na paměť. Některé informace a úkoly je lepší si poznamenat velkými písmeny. V následujících dnech se k svým zápiskům určitě vrátíte. Víc než vám nabídne, naivně očekáváte od jisté společenské akce.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nedejte se rozhodit představou, že děláte něco zbytečně. Konečně se vás všimne váš tajný idol. Začne s vámi flirtovat, ale moc mu to nepůjde. Záleží na vás, jak dalece mu vyjdete vstříc. Jednejte rychle, abyste ho neztratili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám