Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 13. března 2017

Novinky, sojka

Lidé nemívají málo ani tak inteligence, jako spíše humoru

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dopálí vás chování kolegy a jeho vyhýbavé odpovědi na zcela nevinné otázky. Představa, že byste s ním měli nějak úzce spolupracovat, vás právem vystraší. Musíte mít po ruce věrohodnou výmluvu. Šéf se bude vztekat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Představa, že před vámi partner něco skrývá je zcela nepřijatelná. Chcete-li zachránit váš citový vztah, hleďte se jí rychle zbavit. Venuše varuje před zbytečnými, nekončícími hádkami. Pozorujte sousedy, chystají něco nekalého.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Starosti vám přidělá úřední dopis. Berte ho vážně, a okamžitě jednejte. Hlavně se nenechte vystrašit nebo vynervovat. Možná neuškodí, když navštívíte dobrého právníka. Jsou věci, na kterých se nedá a nevyplatí šetřit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Podívejte se svět kolem sebe reálně. Nemáte žádný vážný důvod k znepokojení. Konflikty s kolegy, sousedy a příbuznými jsou docela běžné, nejde o nic mimořádného. Nedělejte si těžkou hlavu z něčeho, co brzy pomine.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Zcela náhodně odhalíte malé tajemství dobrého známého. Moudře si ho necháte pro sebe. Ideální by bylo, kdyby ani on netušil, co všechno víte. Překvapí vás štědrost jindy skoupého příbuzného. Můžete se vsadit, že to není samo sebou.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaskočí vás radikální změna chování kolegy nechvalně známého neomaleností. S názorem na tuto podivnost ještě počkejte. Nelze vyloučit, že jde pouze o divadlo, které má zmást celé širé okolí. Potíže vám může přinést láska.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

S těžkým srdcem slíbíte příbuzným pomoc s řešením jejich potíží. Je vám totiž předem jasné, že to nebude snadné ani levné. Potřebují totiž naléhavě půjčit větší částku. Zajímavé je, že se budou zdráhat říci, na jaký účel.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Ve firmě se začne uvažovat o jistých změnách, které pro vás představují šanci poskočit na služebním žebříčku, a možná i vyšší mzdu. Nyní půjde o to, nasadit vysoké tempo a několik dní ho udržet. Vypadá to nadějně.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Hrozí vám, že se necháte unést hněvem a přivoláte na svoji hlavu nějakou pohromu. V práci, doma i při různých jednáních musíte zachovat klid a nasadit si masku hráče pokeru. Jistá osoba vás chce vyprovokovat k neuváženostem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Potřebujete se psychicky sebrat a říci ne podezřelým typům s podivnými nabídkami. I kdyby šlo o nemalou částku, musíte odolat. V konečném součtu byste jen a jen tratili. Pár lidí vaše umíněnost a mravní zásady právem oslní.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nejlepším receptem na urovnání partnerských vztahů je naprostá upřímnost a otevřenost. Zpočátku to vám oběma půjde ztuha, ale dráha Venuše dává naději, že ledy se prolomí a vy dva k sobě znovu najdete cestu.       

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nečekejte zázraky. Nadcházející obchodní jednání vám určitě přinese jistý prospěch, ale pokud jste líčili na mnohem víc, budete zklamaní. Měli byste vědět, že vás někdo neustále nenápadně pozoruje. Vypadá to na nového ctitele.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám