Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 11. ledna 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zkušenost je drahá škola, ale hlupáci nechtějí do jiné chodit

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Budete hodně nervní a pokud s vámi někdo nebude souhlasit, všeho necháte a odejdete. Nepočítejte s tím, že vám to projde beztrestně, přesněji bez větší negativní odezvy. Soustřeďte se na práci, při které si vystačíte sami.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nemůžete počítat s volným časem. Jeden úkol bude důležitější než druhý. Všechno máte šanci zvládnout jen za předpokladu, že si zachováte vlastní styl práce. Moc se nehrňte ani do společnosti, zejména, bude-li se tam podávat alkohol.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

V lásce potřebujete víc citu, oddanosti a důkazů, že jste opravdu milováni. Proto dáte přednost procházkám a schůzkám v intimním, tichém prostředí, daleko od lidí. Nevyvracejte dětem jejich představy. Považují je za objev a mají z toho radost.

RAK  ( 22.6. – 22.7.)

Těžké rozhodování představuje nabídka výhodné koupě nebo investice. Nebyli byste proti, ale převáží obavy, že jde o podvod. V tom případě je lepší se do ničeho nepouštět. Nezbohatnete, ale ani o své peníze nepřijdete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Konstelace Marsu se Saturnem předpovídá problémy s úřady, nečekanou kontrolu nebo únavnou služební cestu. Nelze vyloučit zbytečné konflikty s kolegy s delší stáží, kteří vás budou neustále nesmyslně poučovat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Vyděláte na příznivé shodě okolností. Někdo v zaměstnání, jiný na úřadech či v pojišťovně. Stanete se svědkem situace potvrzující, že předpisy mohou být velmi pružné a pro každého platí jinak. Zřejmě toho využijete ve svůj prospěch.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Snadno se dostanete do řečí. Stačí, když vás někdo uvidí s někým jiným než s partnerem a máte zaděláno na pořádný malér. Nebezpečí hrozí především ze strany osoby, jejíž nadbíhání jste nedávno odmítli nebo zatrpklé přítelkyně a příbuzné.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nepokoušejte se bavit na úkor nadřízených. Smysl pro humor, zvláště trochu drsnější, mít rozhodně nebudou. Jakmile si splníte povinnosti, ztraťte se jim z očí. Nahromaděných emocí se zbavíte při individuálních sportovních disciplínách.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Vytočí vás tupý byrokrat nebo vychytralý opravář. Vaše snaha domluvit se rozumně, je odsouzena k neúspěchu. Budete si muset dupnout a zvýšit hlas. S pomocí přátel dokončíte jednání, které se dlouho nechtělo hnout z místa.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nadřízení, o kterých jste nedávno kriticky hovořili, se mohou objevit za vašimi dveřmi. Zařiďte to tak, aby vás jejich vpád nezaskočil. Ubudou vám starosti se společným rodinným majetkem. Příbuzní přijdou konečně k rozumu.

VOODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Díky postavení Jupiteru se konkrétní fakta o změnách ve firmě dozvíte dříve, než kolegové. Záleží už jen na vás, jak se zařídíte. Samotné, zejména mladší ročníky, čekají vzrušující chvíle v náruči nového partnera. Jde o nadějnou známost.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Pořádně vás rozzlobí bezohlednost sousedů nebo kolegů. Nemusí se dotknout bezprostředně vás, ale pokud jim něco vytknete, pocítíte jejich hněv také. Neptun předpovídá setkání s přáteli, které jste dlouho neviděli. Překvapí vás jejich rychlá kariéra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám