Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 9. února 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lepší jedno oko své nežli cizí dvě

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Svému okolí, zejména lidem, kteří vám nevěří, podáte důkaz o svých schopnostech. Soužit vás bude chování vaší lásky. Něco jí přeletí přes nos, a vy abyste si lámali hlavu s tím, jak ji zbavit náhlých stresů a rozptýlit. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pronásledovat vás bude představa neradostné finanční situace. Jistou šance nabízí možnost přijmout vedlejší zaměstnání, ale to berte až jako poslední krajní možnost. Vydařit by se mělo setkání s přáteli. Dostanete nadějné tipy.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepokoušejte se ani v nemenším naznačit šéfovi, že k stejnému cíli vedou různé cesty. Najde se nový milý ctitel, jehož lichotky vás budou pořádně vyvádět z míry. Jste-li nezadaní, můžete se pustit do milostného dobrodružství.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Své diplomatické nadání si vyzkoušíte na rozzlobených příbuzných. S pomocí Venuše obstojíte, ale žádná velká sláva to nebude. Zítra, až se jim rozleží, co jste jim řekli, se ozvou znovu. Hrozí vám drobné úrazy a nehody.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nemračte se na svět. Kvůli maličkostem si zbytečně pokazíte náladu a ostatní vás budu mít za nudného partnera. Přátelé vás požádají, abyste se za ně přimluvili někde, kde máte dobré známé.  Chvíli budete váhat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Všechno vám půjde až podezřele snadno. Nesmíte dovolit, aby vás momentální nadšení a vidina brzkého úspěchu oslnily na tolik, že přehlédnete významnou srdeční záležitost, která se na peníze přepočítat nedá.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Padne na vás špatná nálada a nejraději byste utekli, někam hodně daleko To se vám samozřejmě nepodaří, ale pár milých slov ze strany kolegů, přátel či partnera vás zase postaví na nohy. Nedejte se vyprovokovat k velkým výdajům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nebudete-li si dávat pozor, neuváženě se dotknete tématu, o kterém nechce nikdo mluvit. Moc si tím neposloužíte a couvnout nebude kam. Záchranné lano vám nikdo nehodí.  Mladší ročníky si večer s chutí zaflirtují.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nadřízení přijdou s návrhem, na který už dlouho čekáte. Nepůjde tedy o nic překvapivého, ale pozor, abyste přeci jenom nepřecenili síly. Berte všechno smrtelně vážně. Na vaše pozvání konečně kývne vámi obdivovaný idol.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Možnost zlepšení vaší materiální situace závisí na podpisu důležité smlouvy nebo dohody. Pokud o ni nechcete přijít, bude nutné smířit se i s tou částí textu, která vám příliš nevoní. Můžete být náročnější na partnera a příbuzné.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Opatrně s pokusem zbavit se odpovědnost za nějakou chybu. Jenom se zesměšníte a budou vás mít za zbabělce. Jupiter radí jednat na rovinu, nemůžete na tom nijak prodělat. Sebemenší nervozitu nelze léčit alkoholem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Hodně úsilí vás bude stát snaha, nedat najevo, jak závidíte kolegům, kteří poskočí na služebním žebříčku. Naštěstí se ovládnete a s úsměvem, i když trochu nuceným, jim pogratulujete. Budou se vás držet peníze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám